Foci: barátságos meccs a svédek ellen

2016. október 12. 16:57

November 15-én, felkészülési mérkőzésen Svédországot fogadja a magyar labdarúgó válogatott a a Groupama Arénában. Itt búcsúztatják majd el Király Gábort és Juhász Rolandot is a válogatottságtól.

2016. október 12. 16:57

A magyar labdarúgó-válogatott november 15-én a svédeket fogadja felkészülési mérkőzésen, Budapesten. A magyar szövetség honlapjának szerdai híre emlékeztet, hogy a nemzeti együttes november 13-án játssza idei utolsó világbajnoki selejtezőjét – az ellenfél az andorrai csapat lesz –, majd két nappal később, ugyancsak a Groupama Arénában fogadja a svédeket.

A mérkőzés megfelelő alkalom lesz arra, hogy méltóképpen búcsúztassuk el a közelmúlt emblematikus labdarúgóit, akik visszavonulnak a válogatottól” – írja az mlsz.hu. A nyári Európa-bajnokság után Király Gábor és Juhász Roland is bejelentette, hogy nem szerepel többet a csapatban. A szövetség szerint a skandináv együttes elleni találkozó fontos állomása lesz a magyar válogatott felkészülésének is, Bernd Storck szövetségi kapitány kifejezetten erős ellenfelet keresett erre az időpontra. 

A svéd válogatott – amely a franciaországi Eb-n már a csoportszakasz után búcsúzott – ősszel jó formát mutat, három forduló alatt megszerzett hét pontjával vezeti vb-selejtezős csoportját, holtversenyben a franciákkal. (MTI)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. október 12. 21:08
Erről a svédisztánról van szó? : http://cdn.phys.org/newman/gfx/news/hires/bangladeshbl.jpg
pemete jakab
2016. október 12. 21:07
"Itt (mármint a svédek ellen)búcsúztatják majd el Király Gábort és Juhász Rolandot is a válogatottságtól." Király Gábor beáll, S VÉD.
diogenes
2016. október 12. 18:26
A hordóból látszik a pálya, ezért nem kell TV.
cutcopy
2016. október 12. 18:04
Épp egy svédek ellni (2:1) vb selejtező meccsen láttam hosszú idő után először hogy kezdi szárnyait bontogatni a harciasságunknak, hajrá..!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!