Éjjel-nappal nézheti a Szomszédokat a neten

2016. október 12. 14:54

Hiányzik önnek a Mágenheim-család? Járna egyet Etussal a piacon? Beszállna az internetbe Vágási Ferivel? A Teletéka oldalon most mindezt megteheti, mert egyrészt a kilencvenes évek kultikus magyar teleregényének össze része elérhető; másrészt van egy streamcsatorna is, ahol egész nap fut a sorozat. Hat naponta újraindul.

2016. október 12. 14:54

A teleteka.hu oldalon már szeptember óta elérhető a Szomszédok tizenegy évadának összes része, azaz 331 epizód. Azoknak, akik a hagyományos tévés élményt keresik, önálló streamcsatornát indított a Teletéka, amelyen a nap 24 órájában megállás nélkül pörög a gazdagréti történet.

A sorozat hatnaponta véget ér és újrakezdődik. Az új csatorna a teletéka.hu előfizetői számára elérhető. A STREAMCSATORNÁK menüpontra kattintva a SZOMSZÉDOK MARATON menüpont alatt érhető el.

(MTI-OTS)

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2017. január 30. 23:53
A Szomszédok - szerintem - nagyon egysíkú alkotás : beszélő fejeket mutattak , akik nem túl magasröptű emberi problémákon rágódnak . Talán , innen van a sikere ?
files32
2017. január 30. 23:52
Inkább átmegyek és megnézem a szomszédasszont, rajta legalább van mit.
Gombóc XVI. Artúr
2017. január 30. 23:52
Azért valljuk be, azok az indulók nagyon dallamosak voltak, nem is azzal volt a baj, hanem szöveggel:)) Egy mai fiatalnak meg a szöveg nem mond semmit, ő csak a jó dallamot hallja.
finalpoint
2017. január 30. 23:52
Annyira nevetek! Ez hatalmas! :-)))) "forradalmi munkás-paraszt indulókat hallgat" :DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!