Megyei napilapokat vásárolt fel a Népszabadság kiadója

2016. szeptember 30. 16:10

Megvette a Pannon Lapok Társaságát a Mediaworks. A felvásárlással létrejött új PLT-Mediaworks csoport tizenkét megyében ad ki megyei napilapot, három országos napilapot, valamint számos magazint és hírportált.

2016. szeptember 30. 16:10

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság és a Gazdasági Versenyhivatal engedélyével a Mediaworks Hungary Zrt. pénteken megvásárolta a Pannon Lapok Társasága Kft-t. A PLT és a Mediaworks együtt közel 25 milliárdos árbevétellel és csaknem 1150 munkavállalóval fog rendelkezni.

A felvásárlással létrejött új csoport tizenkét megyében (Bács-Kiskun, Baranya, Békés, Heves, Komárom-Esztergom, Jász-Nagykun-Szolnok, Somogy, Tolna, Fejér, Vas, Veszprém, Zala) van jelen megyei lapokkal. Emellett a cég három országos napilapot (Nemzeti Sport, Világgazdaság, Népszabadság) ad ki, valamint magazin portfólió és digitális médiatermékek tulajdonosa. A megyei lapok adják majd a csoport legnagyobb bevételi forrását, annak több mint 50 százalékát. A mai naptól kezdve a PLT- Mediaworks Lapok eladott példányszámának körülbelül 75 százalékát a megyei lapok teszik majd ki.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paraklétosz
2016. október 12. 10:16
Sakkor ki veszi meg a Mediaworks-ot? ("Hogyha nem kell senkinek, hát...)
kitiltott
2016. október 10. 12:15
Készülnek 18 ra..soha nem látott nyomásnak lesz kiteve a Fidesz..es a kormány..a komplett világuralomra törő háttér hatalom a baloldalt fogja segiteni..hogy elsöpörhesse a magyar nemzetet..
thymian
2016. október 08. 19:32
Vagy a fidesz. :D "Nem hagyhatjuk, hogy az MSZP idő előtt kicsinálja magát" A 2018-as Fidesz győzelemhez az MSZP is kell, ezért a kormánypárt segíti az utóbbit, vagyis, ha valahol összeomlik az MSZP, a Fidesz összetákolja. Háttéralkuk, különszerződések, pénz, és feltűnően barátságos kormányzati sajtó. http://alfahir.hu/nem_hagyhatjuk_hogy_az_mszp_ido_elott_kicsinalja_magat
thymian
2016. október 08. 19:32
Na ná. "Nem hagyhatjuk, hogy az MSZP idő előtt kicsinálja magát" A 2018-as Fidesz győzelemhez az MSZP is kell, ezért a kormánypárt segíti az utóbbit, vagyis, ha valahol összeomlik az MSZP, a Fidesz összetákolja. Háttéralkuk, különszerződések, pénz, és feltűnően barátságos kormányzati sajtó. http://alfahir.hu/nem_hagyhatjuk_hogy_az_mszp_ido_elott_kicsinalja_magat Aljas banda a fidesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!