Lezárják éjszakánként a Ferenciek terén az aluljárót

2016. szeptember 20. 10:47

Az állagmegóvás érdekében mostantól a metró üzemidejének zárásától a reggeli üzemidő kezdetéig minden nap le fogják zárni a gyalogos aluljárót a Ferenciek terén.

2016. szeptember 20. 10:47

Éjszakánként lezárják a Ferenciek terén a gyalogos-aluljárót - közölte a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság kedden az MTI-vel. Az aluljárót – amelyet 2014-ben újítottak fel – keddtől a metró üzemidejének zárásától a reggeli üzemidő kezdetéig minden nap lezárják – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Az aluljáró éjszakai lezárását az állagmegóvás érdekében már a felújításkor tervbe vették, de eddig nem történt meg. A lezárást a felújítást végrehajtó V. kerület polgármestere kezdeményezte a főpolgármesternél, mivel a terület a főváros tulajdona - közölték.

A lezárás nem eredményez forgalmi fennakadást, mivel a Kossuth Lajos utcán, közlekedési lámpás gyalogátkelőhelyen, a felszínen is biztosított a gyalogosközlekedés, vagyis az aluljáróra csak a metró üzemidejében van szükség” – áll a közleményben.

(MTI)

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. szeptember 20. 17:10
Nagyon helyes! A többit is le kéne zárni!
Akitlosz
2016. szeptember 20. 15:36
Aki valami idegen helyen lekési az utolsó buszt, vonatot, duplán megszívja, mert a várótermeket lezárják éjszakára, így mehet szállodába ha telik neki rá, ha meg nem ... akkor háromszorosan is megszívja.
Sulammit
2016. szeptember 20. 14:09
A kép bal oldalán itt nem látszik, de ott is van egy "lakás" hálószoba, konyha, nappali. http://valasz.hu/itthon/idoutazas-a-demszky-korszakba-hajlektalantabor-lett-az-uj-trendi-aluljaro-a-ferencieken-108647
atila68
2016. szeptember 20. 13:25
Kíváncsi voltam lesz e (persze, hogy) és ha igen mennyi idő után pár olyan funkcionális idióta aki orbánozni meg tarlósozni kezd. Többé kevésbé meg is jelent pár példány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!