Romákat lakoltatnának ki Fehérváron

2016. augusztus 12. 08:45

Erdőbe menekülhetnek a kilakoltatott székesfehérvári romák Horváth Aladár (Roma Mozgalom a Köztársaságért) szerint.

2016. augusztus 12. 08:45

Horváth Aladár, a Roma Mozgalom a Köztársaságért vezetője az ATV-ben arról beszélt: kilakoltatandó roma családok keresték meg őket, hogy segítsenek nekik. Horváth úgy látja: erőszakkal rakják ki a lakókat, olyanokat is, akik polgári módra, rendezetten élnek, és könyörtelenül rakják őket az utcára. Szerinte a kilakoltatottak akár erdőkbe is menekülhetnek.

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2016. augusztus 14. 20:47
"A többség ugyanis problémaként tekint a cigányságra, a kormány azonban nem tehertételként, hanem a magyar gazdaság rejtett tartalékaként gondolkodik a cigányságról."
atila68
2016. augusztus 13. 15:49
Nem romákat raknak utcára, hanem több havi több százezres tartozást felhalmozó rosszhiszemű lakókat. Az, hogy történetesen cigányok még nem felmentő körülmény.
felcsúti
2016. augusztus 13. 13:39
A közösségépítéssel éppenséggel eddig sem volt gond a cigánytelepeken KÉPEK Nincs kétségünk, ilyen helyeken hamar el lehet verni azt a 91 milliárdot (nem illusztráció, a kép egy szombathelyi putrinál készült, természetesen egy késeléses bűncselekmény kapcsán) ITT MUTOGATJA A MELLÉT EGY NŐSTÉNYÜK Figyelem, horror, csak 18 éven felülieknek https://kuruc.info/r/2/162496
felcsúti
2016. augusztus 13. 13:37
Czibere Károly elmondta: 47 milliárd forint az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programban (EFOP) van elkülönítve, a többi támogatás pedig a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Programból, valamint a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programokból származik. Emlékeztetett arra, hogy 2010 előtt összesen négymilliárd forintot fordítottak a komplex telepprogramra, utána meg eddig nyolcmilliárd jutott rá. ÉS MÉG MONDJA VALAKI HOGY ORBÁN NEM CIGÁNY! A FAJTÁRSAINAK MINDENT A MAGYAROK ELLOPOTT PÉNZÉBŐL! FIDESZ SZAVAZOK NAGYRÉSZE IS CIGÁNY
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!