Rio 2016: Ötödik lett a férfi vízilabda-válogatott

2016. augusztus 20. 22:41

A magyar férfi vízilabda-válogatott végül az 5. helyen végzett a riói olimpián, miután a helyosztón 12-10-re legyőzte Görögországot.

2016. augusztus 20. 22:41

A magyar válogatott 12-10-re legyőzte a világbajnoki bronzérmes görög csapatot a riói olimpia férfi vízilabdatornájának szombati helyosztóján. Benedek Tibor szövetségi kapitány együttese így akárcsak négy évvel ezelőtt Londonban, az ötödik helyen zárta a férfi vízilabdatornát.

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2016. augusztus 21. 11:44
Szerintem amúgy az volna igazságos, hogy ha már csoportkörök vannak, akkor onnan a két legjobb egyből negyeddöndőbe kerüljön. Itt gályázott 6-6 csapat azért, hogy kettőt, akiknek sehogysincs esélyük, semmiféle lebonyolításban, kiejtsenek maguk közül. Mondjuk Benedek is tök volt, amikor arról nyilatkozott, hogy mi nem manővereztünk, mert nem akartunk csalni. No persze. Három döntetlen után tele voltunk manőverezési lehetőséggel. Vagy megnyerjük a csoportot (ha nyerünk), vagy kiesünk (ha vesztünk). És persze lehetett volna döntetlen is, de azt előre becélozni bátorság lett volna. Szerencsére ezt világosan látták ők is.
tevevanegypupu
2016. augusztus 21. 08:26
Persze hogy csalódtunk, de el lehet képzelni, hogy ők mit éreznek, mikor a bronz..vagy még több is ott van bennük, tehetségesek és jók.
lynx
2016. augusztus 21. 07:18
Túró, a Rudi, Most kell abbahagyni!....
egysegelem
2016. augusztus 21. 00:28
A szerbek meg ahogy kell, eleinte mindenkit altattak, aztan agyonvertek a mezonyt, sajnos fenyevekre vannak a magyaroktol. Benedek alatt a vilag elment a magyar vizilabda mellett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!