Magyarország harmadik az éremtáblán – csak az USA és Kína van előttünk

2016. augusztus 10. 08:14

Nagyon erősen kezdett Magyarország az olimpián, négy versenynap után az egyetlen EU-tagország, ami befér az éremtáblán az első ötbe. Ausztráliát és Oroszországot is megelőzzük.

2016. augusztus 10. 08:14

Négy arany-, egy ezüst és egy bronzéremmel Magyarország dobogós helyen áll az első négy versenynap után az olimpiai éremtáblán. A táblát az Egyesült Államok vezeti Kína előtt, negyedik Ausztrália, ötöddik Oroszország. Az uniós tagországok közül hazánk áll a legjobban, két másik ország van még az első tízben, Olaszország a hatodik, Franciaország pedig a kilencedik.

A magyar csapat eddigi érmeit Szász Emese, (női párbajtőr, arany), Hosszú Katinka (női 400 méteres vegyesúszás, arany; női 100 méteres hátúszás, arany; női 200 méteres vegyesúszás, arany), Imre Géza (férfi párbajtőr, ezüst) és Kenderesi Tamás (férfi 200 méteres pillangóúszás, bronz) szerezték.

Összesen 232 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. augusztus 10. 17:07
Bár életszínvonalban lenne harmadik az ország! Érdemes lenne ezt a sok érmet elcserélni Ausztriával! Legyenek ők a világharmadikok érmekben, Magyarország meg kapja meg az ausztriai életszínvonalat cserében! :-)
Bokros Birka
2016. augusztus 10. 15:51
Bezzeg lenne hálaadás, ha Fischer Iván népi zenekarára meg Alföldi Roberta géppisztolyos angyalkáira költenénk minden vasunkat a többinek meg lófausztott, had lázadjon a Ő hatalmi érdekeik szerint.
Lion
2016. augusztus 10. 15:08
Kedvencem az elszállt Ausztria = zéró, lófasz. Németország is elég halovány - később javítanak.
SwordFish
2016. augusztus 10. 13:32
Magyarország egyre sikeresebb, nem csoda ha az ország ellenségei akcióba lendűlnek. Bocsánat az offért, de ez fontos, és kár hogy a mandineren nem ez a hír az első: http://hvg.hu/vilag/20160810_Megvonnak_az_unios_penzeket_a_menekultugyben_renitens_orszagoktol#rss Megvonnák az EU pénzeket a "renitens" országoktól! KI KELL LÉPNI A SZOVJET EURÓPAI UNIÓBÓL! Elnézést az offért, de ezt el kell mondani! Szép volt, csajok! Ezt Hosszú Katinkának és Szász Emesének mondom, az aranyakért! :-))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!