Lőrincz Viktor ötödik lett birkózásban

2016. augusztus 15. 22:34

Ötödik helyen végzett a kötöttfogású birkózók 85 kilogrammos súlycsoportjában Lőrincz Viktor, miután 3-3-ra végzett a broznmérkőzésen a német Denis Kudlával, de a magyar birkózónak több intése volt.

2016. augusztus 15. 22:34
Kiss Brigitta

A bírónak köszönhetően bronzérem helyett végül az ötödik helyen zárt a kötöttfogású birkózók 85 kilogrammos súlycsoportjában Lőrincz Viktor. A magyar birkózó 3-3-as döntetlent ért el a német Denis Kudla ellen a bronzmérkőzésen, de a bíró többször intette meg Lőrinczet, így a németé lett a bronz. (A meccs képéhez még hozzátartozik az is, hogy akcióból pontot egyedül a magyar birkózó szerzett, a német mindhárom pontját azért kapta, mert a bíró megintette Lőrinczet.)

Lőrincz Viktor korábban első mérkőzésén – még a selejtezőben – az örmény Makszim Manukjant győzte le 3-0-ra. A legjobb 16 között az indiai Ravinder Khatrit 9-0-ás technikai tussal verte, majd a negyeddöntőben aztán az üzbég Rusztam Aszakalov következett Lőrincznek, akit 2-1 győzött le. A legjobb négy között azonban 7-1-re kikapott az orosz Davit Csakvetadzétól, így végül a bronzéremért birkózhatott.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2016. augusztus 16. 08:40
A tévéközvetítés miatti "érdekesebbé tévő" szabályokkal a birkózás és a judo is intés és bíróközpontú élvezhetetlen fos lett.
Rockpapa
2016. augusztus 16. 08:00
Biztos a németek"megajándékozták"valamivel,elvégre Kirgiz.Nemsokára ott fog élni,az egész pereputtyal együtt.
bunko_jobbos
2016. augusztus 16. 07:58
Egy kirgiz segítette a törököt. Ennyi. Mert a "német" török volt. Ha megnézzük a világtörténelmet, láthatjuk, hogy csak a fehér ember épített RENDSZERt. A többiek csak idiótán szaporodtak. Úgy látszik a nagy versenyben ez elég. A FIFA élés is állt a csaló Blatter, aki a helyszínkiválasztásnál korrupt volt ugyan, de a bíráskodásra ez nem terjedt ki. Helyére jelentkezett egy arab sejk, vagy ki. na az aztán rohadt színvonalas korrupciót épített volna ki. Vagy emlékszünk a dél-koreai VB-re? A fehér embert viszont megtámadta egy vírus (liberalizmus). Amíg ezt nem sikerül semlegesítenie, nem tud teljesíteni. De lehet, hogy késő lesz.
Karbantartó9
2016. augusztus 16. 07:10
Gratulálok! De a birkózás a csalö sportok királya. Azt a szemét, csaló kirgizt meg értesítsétek, hogy mostanában ne jöjjön magyarországra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!