Köszönjük! - Az 1956-os emlékév imázsfilmje

2016. augusztus 17. 14:41

Nem csak emlékdala, hanem imázsfilmje is van az 1956-os emlékévnek.

2016. augusztus 17. 14:41

Az 1956-os emlékév imázsfilmjének leírása szerint „a film központi eleme, lényege az a gesztus, mellyel a ma magyarjai együtt mondanak köszönetet 1956 hőseinek, akik áldozatvállalásának és önfeláldozó küzdelmének köszönhetően élhetünk és alkothatunk ma szabadon, Magyarországon”.

A filmben a hétköznapi emberek mellett ismert, fiatal művészek és sportolók (Molnár Ferenc „Caramel”, Szécsi Zoltán, Weisz Fanni, Csányi Sándor, Tompos Kátya, ifj. Vidnyánszky Attila és Trokán Nóra) szerepelnek, akiket munkájuk, mindennapi életük közben láthatunk.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2016. augusztus 18. 10:34
"Orbánnak 1956-ot is sikerült barackfa-bulivá gyaláznia - nem is akárkikkel Emlékeznek még a hírhedt barackfa-dalra, melyből a kormány jóvoltából megtudhattuk, milyen vidám dolog Trianon, s ha rá gondolunk, szemünkben a boldogság fénye ég?" Forrás: https://kuruc.info/r/6/162704/
Tintamin
2016. augusztus 17. 23:46
Rogan feltalalo ujabb milliardos lopasa megvan? http://444.hu/2016/08/17/rogan-antalek-semmi-ujat-nem-talaltak-fel-de-legalabb-rengeteget-kerestek-vele Kurvajo, hogy 56-ot unnepeljuk, ezek meg nagyobb bolsevikok, mint azok voltak, akik ellen felkelt a nep....
Tintamin
2016. augusztus 17. 23:28
A szuperfideszesektol kerdeznem, hogy mennyire franko szerintuk, fullfasza homofobok szerint, hogy a legujabb hurramagyarorszag notat egy meleg amerikai irta Viktorkajuk felkeresere?
Strassnoff Ignác
2016. augusztus 17. 21:10
Lesz 56 tortája is? Mindenben van biznisz... Olyan kár, hogy az egyik fél színes meséjét minden átmenet nélkül a másiké váltotta fel! Szerintem nem rontana 56 ázsióján, ha a valóság talaján maradnánk a sztorikkal! Az 56-os hősök sírját komcsik és besúgok koszorúzzák. A jelen hatalom 56 egyetlen méltó örököse. Szerintük.. Főállású komcsi szülők besúgó, KISZ vezér kölyke a miniszterelnök. 3 generációra visszamenőleg komcsi család sarja, a főállású MSZMP pártmunkás a házelnök. Egy analfabéta Kádár államtitkára is volt már ezek köztársasági elnöke. Az egyéb kisebb-nagyobb komcsi káderek és besúgok sokaságáról már nem is beszélek. 56 még élő elítéltjei mára szinte mind hazaárulóknak minősülnek ezek szerint a férgek szerint, leszámítva egy köztörvényes bűnözőt, egy 8 elemis, kivételesen undorító, mocskos dumájú egykori prostituáltat. Annak a parlamentben dől a szar a száján. Fasza, nem? Az ortodox kommunista Nagy, Maléter és Gimes 56 legnagyobb mártírjai... Kíváncsi lennék a valódi 56-os hősök, az utcán harcolt munkások, diákok véleményére. Persze azok meghaltak, lehet mondani, hogy ma a Birkamenet élén masíroznának, úgysem tudják megcáfolni. Egyébként megjegyezném, hogy 56-ban a pártnak (Annak az egynek.) 3 millió tagja volt. 89-ben meg 800 ezer. Több komcsi tűnt el ebben az országban, mint ahány ember összesen a Bermuda háromszögben... A hősök, mártírok, ellenállók meg egyre csak szaporodnak.. Garibaldi jegyezte meg anno a partraszállásának egyik évfordulóján a tömeget látva: "Milyen kevesen voltunk és milyen sokan maradtunk..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!