„Ne gyűlölködjön, Vilmácska!”

2016. július 07. 08:40

„Az ember mond valamit, erre mind nekem rohantok.” Gór Nagy Mária karaktere a Szomszédokban is hadilábon állt a rasszista színezetű kijelentésekkel.

2016. július 07. 08:40

Nincs az életnek olyan területe, ahol a Szomszédok ne szolgálna valami általános bölcsességgel: így van ez a tolerancia, a kirekesztés, az általánosítás és a rasszizmus ügyében is.

A minapi éhgyomorra tett nyilatkozatában az arabokat a terroristákkal összekeverő Gór Nagy Mária színésznő karakterét, Vilmát például a gazdagréti iskola tanárijában sorozta meg Vágási Jutka és Béla bácsi: Jutka szerint a magyarok is gyilkolnak gyerekeket, nem csak a négerek; Béla bácsi szerint pedig minden általánosítás veszélyes.

A határok nyitva vannak nem csak befelé, hanem kifelé is. Én még ugyan nem voltam külföldön, de nagyon rettegnék, ha utálnának, mert külföldi vagyok” – állapítja meg Jutka, mire Vilma így reagál: „Kész! Befejeztem. Az ember mond valamit, erre mind nekem rohantok. Tévedtem! Ezentúl szeretem a négereket.” (via leszokomakólarol)

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2016. július 08. 01:07
Ámerikában meg fehér rendőrök ölik a négereket!
yes_we_can
2016. július 08. 00:45
Tehát: mi is a baj a rasszizmussal?
ellenforradalmár
2016. július 07. 19:01
"...Vagy azok a négerek! Azokat én este csak láthatósági mellényben engedném az utcára..." https://www.youtube.com/watch?v=_Lt-grIcE_o
mokány
2016. július 07. 18:55
A Középkorban nem volt ilyen sötétség. ( A PC terroristák agyát illetőleg.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!