Király: Majd a foci után pihenek

2016. július 08. 11:20

Az Eb után egy-egy napot pihent Király Gábor. A magyar válogatott kapusát D. Tóth Kriszta vitte munkába.

2016. július 08. 11:20

Király Gábort vitte munkába D. Tóth Kriszta az Elviszlek magammal című sorozat különkiadásában. A majd egy órás autóúton a magyar válogatott kapusa mesélt arról, milyen érzés, amikor Franciaországban a fél stadion a magyar szurkolóktól zeng, mit gondol a magyar válogatott teljesítményéről és Cristiano Ronaldóról. 

Király beszélt családjáról és jövőbeli terveiről is. „Voltak megkeresések, hogy esetleg visszamenjek külföldre az Eb előtt és után is, de a külföldi részt már lezártam. Tizennyolc év elég volt. Mindent láttam, hallottam, újat nem tudnak már mutatni” – mondta a kapus.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2016. július 09. 08:57
Magyarországon az olajmilliárdos bankár és a kormány üldözi azokat, akiket nem érdekel a foci.
kurbitalis
2016. július 09. 01:04
Amúgy D. Tóth Kriszta egy középszerűnek sem mondható, buta celeb. De hát ő képvisel egy réteget, akik szintén becsülik azokat, akik küzdenek és célba érnek.
krisztoforo48
2016. július 08. 20:56
Na gyerekek.Ez foci és ha valaki ezt képtelen az nem sokat ért a magyar lélektanhoz.
kérdés
2016. július 08. 18:24
Kár, hogy nem nézte meg A Kriszta Tilla és a digi riportját Király Gáborral. Tanulhatott volna belőle, nem keveset. Sokat. Ennél még én is elevenebben tudnék kérdezni. De miért nem hagyta Királyt vezetni? Szemmel láthatóan merő görcs volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!