Hvg.hu: Mészáros Lőrinc 700 milliós adriai villájában nyaral a Barcelona sztárja

2016. július 01. 15:51

Egy horvát lap szerint Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester 700 milliót érő adriai villájában pihen családjával a Barcelona focistája, Ivan Rakitić. A hvg.hu elérte a villát tervező céget, akik megerősítették, hogy az ingatlan Mészáros Lőrinc tulajdonában van. A felcsúti polgármester ugyan feltüntetett egy adriai ingatlant vagyonnyilatkozatában, de az nem ezen a környéken található.

2016. július 01. 15:51

A hvg.hu a Zdarski.hr horvát hírportálon talált egy cikket, amely szerint Ivan Rakitić, a Barcelona és a horvát válogatott sztárja szezon utáni pihenését nem máshol tölti, mint Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester Zadartól nem messze lévő, Ugljan szigetén található tengerparti villájában. A lap szerint Mészáros vagyonbevallásában ugyan van adriai nyaraló, de az nem ezen a környéken található.

(Fotó: hvg.hu / domusgradnja.com)

A hvg.hu elérte a horvát lap paparazzi-fotóin szereplő Villa Maria építőjét, aki megerősítette, hogy az ingatlant tavaly vásárolta meg a felcsúti polgármester és üzletember 700 millió forintért. A kivitelező honlapján több fotó is elérhető a tengerparti villáról.

Összesen 230 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiscsillag
2016. július 02. 13:44
Kinek mi köze hozzá? Ėrezze jól magát, nyaraljon jól.
gudmen
2016. július 02. 11:23
ha már demszky...polt péter mi a faxt csinál...ki se hallgatták a szadeszos vérszivot...
Tintamin
2016. július 02. 10:31
Kinyitom az ujsagot: "na, ma ki lopott?" Jah, "Csak a Fidesz!" Mar megint.
Anti Komcsi
2016. július 02. 09:57
És? Magánügy. Lehet irigykedni, prolik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!