Újabb borzasztó állapotú pékségre csapott le a NÉBIH

2016. június 10. 09:14

Elképesztő mocsok, csótánytetemek és málló vakolat fogadta a NÉBIH alkalmazottait egy fővárosi pékség ellenőrzésekor.

2016. június 10. 09:14

Csótánytetem, málló falfesték és kosz fogadta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakembereit egy fővárosi pékség ellenőrzésekor. Az akció során számos szabálytalanságot tártak fel az ellenőrök és több mint 480 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból – közölte a NÉBIH.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2016. június 10. 21:47
Miért nem lehet néven nevezni az ilyen szarháziakat? Nincs jogom hozzá, hogy a festés takarítás után se tegyem be a lábam, mert elveszett a bizalom? Pedig az nekik is nagyobb visszatartó erő lenne, ha be kéne zárni az üzletet, mert senki nem megy be!
smarton
2016. június 10. 12:58
Keresem, de nem találom, melyik helyről van szó. Így semmit nem ér az egész. Vagy a mocsoknak is vannak személyiségi jogai?
nick89
2016. június 10. 09:25
Kérdésem: A munkaügyi központban befogadott pályázatukban (tízmilliókat lehet szakítani, ha van megfelelő kapcsolatrendszer) szerepelt-e az albán nyelv anyanyelvi szintű ismerete, mint alkalmazási feltétel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!