Orbán Viktor gyerekekkel vonatozott

2016. május 04. 10:47

Még május elsején készült a felvétel, amikor Orbán Viktor felszállt a frissen átadott Vál-völgyi kisvasútra, ahol aztán együtt integetett a kisgyerekekkel.

2016. május 04. 10:47

Ezek a képsorok a Vál-völgyi kisvasút átadásakor készültek, ahol Orbán Viktor kezet fogott a kisgyerekekkel, majd felszállt velük a kisvasútra és együtt integetett velük. A videó alá vágták az átadáskor elhangzó május elsejei beszédet.

„Miért kellett vasutat építeni Alcsútdobozra és Felcsútra, miért kellett a síneket lefektetni? Tisztelt Hölgyeim és Uraim, erre az egyszerű kérdésre az a válasz, hogy azért kellett a síneket lerakni, mert a kommunisták fölszedték. Ha nem szedték volna föl, akkor most nem kellett volna újra leraknunk. Pedig milyen szép vidék is volt ez, milyen szép útvonal volt ez!

Természetesen most egy kisvasutat adunk át, de itt azért jóval többről van szó. Itt azért a polgári életminőségről is van szó. Szeretném Önöket arról tájékoztatni, hogy még a dualizmus oly híres béke éveiben sem volt annyi fejlesztés és beruházás, mint amennyi most zajlik Magyarországon. Amit tehát itt látunk, azok nemcsak sínek, mozdonyok, szemaforok, amit látunk, az nemcsak vas és acél, hanem egy szebb, otthonosabb, polgári életmód, egy szebb, otthonosabb és polgáribb Magyarország.

Végezetül engedjék meg, hogy elmondjam, természetesen vannak támadások. A sors fintora, hogy általában azok támadják ezt a beruházást is a leghangosabban, akik korábban felszedték a síneket. De mindent támadni szokás Magyarországon, ami épül, ami alkotás, és ami előre visz, de hát ilyenek a cinikusok, merthogy vannak cinikus honfitársaink is. Föl kell tenni a kérdést magunknak, hogy épített-e bármit is a cinizmus, vitte-e előrébb valaha is a világot. És a válasz az, hogy nem, mert a cinizmus csak rombolni tud. Én sohasem engedtem a cinizmus romboló szellemének, és arra biztatom az egész országot, hogy ne engedjen, ne engedjünk. A síneket lerakjuk, a cinizmus nem pálya, az ország épül.

Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok! Köszönöm, hogy meghallgattak!”

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2016. május 05. 07:06
Hegyek között völgyek között zakatol a Vóna, Ha nem kötsz a DK val együttműködést téged választottalak vóna. Egy a jelszó SZDSZ-űnk. Ha ti lesztek majd szart eszünk. Hegyek között völgyek között zakatol a Vóna, Ha nem kötsz a DK val együttműködést, Téged választottalak vóna. Egy a jelszó tartós Vóna. Ha nem lennétek bíz' jobb vóna.
Strassnoff Ignác
2016. május 05. 01:17
Éljen Rákosi pajtás és az ő cigány reinkarnációja!!!! Istenem, ha ezt Hofi megérhette volna... A büdös feka a komcsi dumát a párttitkár apjának, meg a főállású pártmunkás kurva anyjának is előadta? És mennyi idióta faszfej csodálja... Hülyék országa...
pemete jakab
2016. május 04. 21:07
"Orbán Viktor gyerekekkel vonatozott" A gyerekeket nem kellene egy ilyen alja ember közelébe engedni.
=nessuno=
2016. május 04. 20:58
Orbán Győzőék szedették fel? Ez nagyon komoly indok, hogy azért kell, mert a kommerek megszüntették.....Esetleg az, hogy hatástanulmányok, szakmai szempontok, igény, kihasználtság....Drága játékszer, akár a stadionok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!