Direkt36: Gattyán, Spéder és Csányi környezete is előkerül a Panama Papersben

2016. május 04. 10:18

Csányi Sándor OTP-elnök, Spéder Zoltán FHB-elnök, valamint Gattyán György internetmilliárdos, de még Matolcsy György unokatestvére, Szemerey Tamás környezete is előkerült a Panama-iratokban a Direkt36 cikke szerint. A megnevezettek reagáltak a felvetésekre. Törvénytelenségről egy esetben sincsen szó.

2016. május 04. 10:18

Spéder Zoltán az FHB Bank elnöke, Gattyán György internetmilliárdos, Csányi Sándor OTP-elnök, valamint Matolcsy György unokatestvére, a jegybanki alapítványok ügyében is érintett Szemerey Tamás környezetéhez kapcsolódó ügyek is felbukkantak a Panama Papers néven elhíresült nemzetközi offshore-ügyben – írja a Panama-iratokat kutató Direkt36.

A megnevezett személyek vagy képviselőik reagáltak is a Direkt36 megkereséseire, magyarázatot adva vagy nem kommentálva a kérdéseket.

A Direkt36 a Panama Papers oknyomozói munkájának  magyar résztvevőjeként rámutat arra, hogy az offshore cégek tulajdonlása és használata törvényes, csupán ennek az iparágnak az átláthatóvá tétele a cél.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2016. május 04. 16:51
környezetük? az utcájuk? banki ügyfelek? userek? lehet hogy benne vagyok a hírekben?
Felvidéki1
2016. május 04. 12:11
Ki nem sz*rja le??????????? Aki teheti, vigye a pénzét offshoreba, amíg az adózási rendszer csak a keservesen megkeresett pénzét lopja!!!!!!
h.kovacs
2016. május 04. 12:06
a fideszmajmok hogy visítoztak simor miatt most meg csend van, nagy-nagy csend :-)))))))))))
Vezetéknév Utónév
2016. május 04. 12:02
Előbb-utóbb csak eljutunk Orbánig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!