Orbánt cigányozta Bakács a Tiloson, felfüggesztették

2016. március 09. 08:26

Orbán Viktor feltételezett cigány származásáról beszélt Bakács Tibor a Tilos Rádió Honthy és Hanna című műsorában. A Tilos Rádió kuratóriuma felfüggesztette a műsort.

2016. március 09. 08:26

Az Orbánnál, talán azért mert cigány, érzem azt, hogy a zsidók iránti elkötelezettsége… Hát az, nem szégyen ez, érted… Az [a zsidók iránti elkötelezettsége – a szerk.] magasabb, mint Boross Péternek” – mondta Bakács Tibor Settenkedő március negyedikén a Tilos Rádió Honthy és Hanna című műsorában, mire egy vendég azzal reagált, hogy hozzátette: „kis vidéki cigány”. Bakács erre helyeselt, és arra futtatta ki a beszélgetést, hogy Orbán nem antiszemita. A Tilos Rádió kuratóriuma felfüggesztette a műsort és szerkesztőit.

A fenti részlet hallható a videóban, az Index szerint azonban a teljes műsorban más dolgok is elhangoztak, amelyek kiverhették a biztosítékot a kuratóriumnál: szóba került például a műsor korábbi szerkesztőjének, Gerlóczy Ferencnek a zsidósága, ami Gerlóczyt annyira kiakasztotta, hogy betelefonált a műsorba, és később a Facebookon is jelezte nemtetszését. Csabai Gábor, a Tilos rádió ügyvezetője azt mondta a lapnak, hogy a műsor „egyre többször haladta meg azt, amit mi vallunk”.

 

A mai adást meghallgatva nem tudom eléggé hangsúlyozni: SEMMI KÖZÖM A HONTHY ÉS HANNÁHOZ, HELYESEN TETTEM, HOGY A MŰ...

Posted by Gerlóczy Ferenc on Friday, March 4, 2016

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2016. október 12. 03:11
Sumákkám! Akkor azt írd le és ne ezt: " Gyuszibá idején kötelező volt belépni,"
kurbitalis
2016. október 12. 03:10
Ráadásul a MANYUP .ok tulajdonosai (mert azok magántulajdonosok voltak) és az apparátus a maradék pénzt ugye egyrészt felélte (fizetés, infrastruktúra, miegymás), meg befektette ide-oda. Aztán, ha bejött a befektetés, akkor kaszáltak, ha nem jött be, akkor csőd. Mit is kaptak volna a MANYUP-ra kötelezettek úgy 30-40 év múlva, vagy akár 10-20 év múlva?! Egy ganyit sem! Több MANYUP már 2010 előtt bedőlt, csődbe ment. Orbánék kurva jól csinálták. Csak a hülyékkel lehet elhitetni a maszlagot.
Krupp Skya
2016. október 09. 11:16
Mi a közös a zsidó újságírókban? Rákóczi. Rákóczi téliszalámi, Rákóczi korabeli pisztoly.
tango47
2016. augusztus 01. 12:56
Érthető Bakács: nem volt téliszalámi (csak párizsi) abban a boltban, ahová éppen aznap ment lopni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!