Egértanya a tésztaüzemben: a Nébih lecsapott

2016. március 16. 10:30

Egy Csongrád megyei üzemben talált súlyos rendellenességre a Nébih. A tészta, magliszt és olajgyártó üzemet bezárták és 10 tonna élelmiszert vontak ki a forgalomból.

2016. március 16. 10:30

Miután súlyos rendellenességeket találtak, azonnali hatállyal bezárt egy Csongrád megyei üzemet a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Kiemelt Ügyek Igazgatósága. A tésztákat, magliszteket, olajokat előállító üzem alapanyagraktára valóságos egértanya volt, ezenkívül a dokumentációt sem találták rendben, így 10 tonna terméket vontak ki a forgalomból.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2016. március 16. 19:27
Volt egyszer egy kis egérke Nagy bajszú kis legényke Szürke bunda volt a hátán Hócipőcske mindkét lábán. Kerek fülét sapka fedte Kesztyüs kezét zsebre tette. Jöhet már a Télapó Nem fázik meg cincogó.
civilina
2016. március 16. 17:13
Valamelyik évben, december 24-én kora reggel elszaladtam a piacra, hogy beszerezzem a család kedvenc kenyerét. Hosszú sor állt a kenyérbolt előtt, késett a szállítmány, de nem a mellette lévő üzleté. A kenyereket két, hajléktalanokat is megszégyenítő alak gurította be alumínium állványokon. Egykedvűen álltunk, és vártuk a mi szállítmányunkat, amikor a sorban állók elkezdték suttogni: "egér, egér". Az egyik állvány rángatásával az alsó sorban, a kenyerek között melegedő egér felriadt, és elkezdett kétségbeesve futkosni. És merre vitte az ösztöne ezt a parányi élőlényt? Hát, a szemben üzemelő magbolt felé. A magbolt 39 kilós eladója már a suttogásra felriadt, és amikor az egérke az üzlet helység, számára a mennyek kapujába ért, az eladó mind az összes 39 kilójával ráugrott. Mikor leszállt róla, ott feküdt szegény kiterülve, szent este hajnalán. Pedig micsoda karácsonynak nézett elébe?!
2016. március 16. 14:57
Az ilyen higiéniai viszonyok között tevékenykedő élelmiszer forgalmazókat örökre be kell zárni. A Mébih ilyeneknek egyszerűen nem adhat ki engedélyt!!!!
radala
2016. március 16. 13:55
http://divany.hu/shopaholic/2016/03/16/reform_etelhez_egerurulek_is_jar/ A kurvaanyjukat ez bizony a Fűszerház... Régóta semmit nem veszek tőlük, mert ők voltak a bioköles Kft (így árultak nem biokölest) plusz láttam párszor a faszit, nagyon nem autentikus bio faszi:-)... követelem a halálbüntetés visszaállítását:-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!