Gyurcsány bojkottálná az Országgyűlés üléseit

2016. február 24. 10:01

A Demokratikus Koalíció arra szólította fel az ellenzéket, hogy bojkottálja az Országgyűlés üléseit mindaddig, amíg a választási bizottság „Fidesszel cinkos” tagjai le nem mondanak és nem változik meg a népszavazásokat lehetetlenné tévő törvény.

2016. február 24. 10:01

Közleményben szólította fel a „demokratikus ellenzéket” az Országgyűlés üléseinek bojkottjára Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke szerint a „szégyenletes skinhead-támadás” a Nemzeti Választási Iroda előtt egyértelművé tette, hogy „a kormánypártok mindenáron meg akarják akadályozni, hogy a nép dönthessen a boltok vasárnapi nyitva tartásáról”.

A DK kezdeményezése szerint a baloldali ellenzéknek a kétharmados voksolások kivételével addig nem kellene részt vennie a parlament ülésein, amíg a választási bizottság „Fidesszel cinkos” tagjai le nem mondanak posztjuk és amíg meg nem változik a „népszavazásokat lehetetlenné tévő” szabályozás.

A közlemény ezenkívül kitér arra is, hogy a DK határozati javaslatot nyújt be az Országgyűlésnek, amelyben kezdeményezik, hogy vasárnapi boltzár eltörléséről az Országgyűlés írjon ki népszavazást.

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. február 25. 08:09
Jut eszembe, valami olyasmit mondott pár éve Gyurcsány, hogy olyan ellenzékként fog működni a parlamentben, hogy Orbán még azt is megbánja, hogy megszületett... 120 hónapja vezet a Fidesz!
kitiltott
2016. február 25. 02:46
mi van unod a banánt K&H Fleto? vagy az a baj hogy felminősítik Magyarországot amit Te elkurtál? te 6 év alatt tönkretetted a patás zorbán meg 6 év alaltt megjavította...mi lesz így a baloldallal ? marad a kopaszozás Kockás ingben a kőtéri kutyát sem érdeklő Vasárnapi nyitvatartásért? az édeskevés lesz a felminősítéssel szemben.. Ráadásul akinek van esze az a nagy korrupciózásotokat is megkérdőjelezi azok után hogy mindenkinek több marad zsebében úgy hogy olcsóbb nagyjából minden,és a béka segge alatt vannak a banki kamatok...és még most ez a felminősítés is ...hját hogy marad minderre ha szerintetek többet lopnak most mint ti loptatok? (kb 20.000 milliárd ft) mi lesz most veletek dékás fattyúk?
Happy Man
2016. február 24. 19:23
Gyuri LE VAGYTOK SZARVA A BOJKOTTÁLÁSOTOKKAL EGYÜTT. És kétszer is meggondoltam hogy megérdemled e (te TETŰ) hogy nagybetűvel írjam a nevedet.
GV0917
2016. február 24. 19:12
Kinek fog hiányozni? Egyszerűbb lenne lemondania...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!