Az EU-ról vitatkozik Lázár, Vona és Schiffer – de nem lehet tudósítani róla

2016. február 23. 12:32

Az Európai Unióról vitatkozik Lázár János (Fidesz), Vona Gábor (Jobbik) és Schiffer András (LMP) a Joghallgatók Önképző Szervezetének rendezésében az ELTE jogi karán kedden. Az eseményt nyilvánosan meghirdették, mégsem sajtónyilvános.

2016. február 23. 12:32

Lázár János, Vona Gábor és Schiffer András vitázik az Európai Unióról kedden délután a budapesti ELTE jogi karán a Joghallgatók Önképző Szervezetének rendezésében. Az eseményt nyilvánosan meghirdették (Facebook-lapja most is elérhető), ámde a szervezők kikötötték, hogy az nem sajtónyilvános, így a sajtó nem tud tudósítani a minden bizonnyal érdekesnek ígérkező eseményről.

Így olvasóink elégedjenek meg az esemény beharangozójával:

„ATOMVITA III. - Az Európa Vita

A vita célja, hogy átfogó képet kaphassunk a magyarországi parlamenti frakciók Európai Unióval kapcsolatos álláspontjáról. Hogyan értékelik az egyes pártok Magyarország jelenét és jövőjét Európában? Mi Schengen jövője, és milyen hatással lehet erre a magyar és a német bevándorlási politika? Milyen válasz adható Európa részéről a Párizsban történt eseményekre, és milyen szerep jut ebben hazánknak? A nemzetállamok Európája, vagy az Európai Egyesült Államok ideája nyújthat-e jobb megoldást az Unió problémáira? Vendégeink ezekre a kérdésekre keresik a választ.

A VITA RÉSZTVEVŐI 
Lázár János - Miniszterelnökséget vezető miniszter
Schiffer András - Az LMP társelnöke
Vona Gábor - A Jobbik elnöke
A vita moderátora Mráz Ágoston Sámuel.”

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. február 24. 14:00
https://www.youtube.com/watch?v=AvJzw_Z55eE
Nyest
2016. február 23. 19:24
Ajh! Pedig milyen felüdítő lenne néha politizálás helyett politikai vitát látni, népszerűséghajhászás helyett őszinte véleményeket hallani. Dehát a választópolgárok zöme nem joghallgató, az is tény.
tango47
2016. február 23. 17:08
Van valaki, aki nem tudja, hogy milyen kérdésre melyikük mit válaszol? Szerintem kevesen vannak - talán a joghallgatók - ezért van ott a rendezvény.
Louie001
2016. február 23. 14:14
Emberek, ez teljesen megszokott, de mindenesetre kozel sem kirivo. Ha egy Elte,Bme,Bce meghivja Lazart, Vargat, Szijjartot, Csanyit stb., akkor az nem olyan celbol van h az ujsagirok kerdezgessek oket. Ilyen nagyon egyszeru. Vannak a hatterbeszelgetesek,azoknak meg a leterol sem tudhat a "kisember", de ez is teljesen rendjen van. Az a media tajekoztatasara van,ez meg a hallgatokert. Ennyi. Ez erdekesnek igerkezik, sajnos nem volt a mai napig tudomasom rola. Nehany honapja a Balazs P vs Szijjarto vita abszolut rendben volt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!