Sándor Mária: Rendbe fogjuk tenni a magyar egészségügyet!

2016. január 21. 16:05

A TV2 Mokka című műsora élő egyenes adásban közvetítette, ahogy a fekete ruhás nővér elkezdi a rá kiszabott pénzbírságot kiváltó közmunkát a csepeli strandon.

2016. január 21. 16:05

Sándor Máriát azért ítélték pénzbüntetésre, mert korábban több társával együtt a magyar egészségügyért demonstrálva lezárták az Erzsébet hidat. Társai végül nem kaptak büntetést, ő viszont igen. Viszont nem fizet, hanem inkább ledolgozza a pénzbüntetést. Mint azt a TV2-nek elmondta: ezzel is üzenni akart.

A fekete ruhás nővérnek a csepeli strandon kell avart gereblyéznie, ennek kezdetéről a TV2 Mokka című műsora pedig élő adásban számolt be egészen onnantól, hogy az ápolónő megérkezett a helyszínre, felvette a megkülönböztető mellényt, majd bement a zárt strandterületre.

Sándor Mária a TV2-nek azt hangsúlyozta: a harcukat nem adják fel, rendbe fogják tenni az egészségügyet, ő maga pedig szeretne visszamenni az inkubátorok mellé, és bízik benne, hogy egyszer vissza is mehet.

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2016. január 23. 20:00
Ezt a Mariskát kéne rendbe tenni "kekszuálisan" és elmúlna a frusztráltsága, végezné a munkáját becsületesen. Most meg szabódik, mint minden kívánós menyecske...
Harmat
2016. január 23. 16:06
Ennek az "elrendelt", téli strand takarításnak nincs effektíve haszna, de büntetésnek és megszégyenítésnek kiváló. Az igazság relatív, de egy demokratikus jogállamban eltűrik az ellenvéleményt. Vajon mi, az ilyen lealázó és megszégyenítő eseteken mit nyerünk? Sándor Mária bizonyítványa jeles a szakmájában, s nincsenek olyan nagyon sokan!
Harmat
2016. január 23. 16:05
Ennek az "elrendel", téli strand takarításnak nincs effektíve haszna, de büntetésnek és megszégyenítésnek kiváló. Az igazság relatív, de egy demokratikus jogállamban eltűrik az ellenvéleményt. Vajon mi, az ilyen lealázó és megszégyenítő eseteken mit nyerünk? Sándor Mária bizonyítványa jeles a szakmájában, s nincsenek olyan nagyon sokan!
választópolgár
2016. január 23. 09:00
Nekem ez a nővér gyanús. Kezdve ott, hogy teljesen egyetértek az egészségügyi dolgozók helyzetének tarthatatlanságára, de.. Ez az egész egy jól felépített megtervezett akciónak tűnik, onnantól kezdve amikor bemutatták az rtl klub nevű háttérhatalmi kiszolgáló intézményben. Lassan politikai mozgalom és párt fog alakulni belőle, majd kiderül a kormánybuktató szándék. Ennek elleénre ha objektívok akarunk lenni, az egészségügy helyzetének megreformálásába egyetlen kormány sem mert még belekezdeni, mert ha itt béremelést szavaznak meg, akkor beindu a láncreakció, és a pedagógusoktól kezdve a többi ágazat is szeretné ugyanezt. Arra persze nincsen fedezet. Kell a pénz a stadionokra, kormány viktor lányának újabb párezer hektár földjére, újabb kastélyokkal, mészároslőrincekre, szíjgyártó péter többszázmilliós kacsalábon forgó családi házára, teljesen jogosan andivajna is szeretne még 50 kaszinót, habony árpád jólmegérdemelt ibizai kikapcsolódására, meg lázár (annyitisér) jános életszínvonalának emelésére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!