Négy jelölt indul Salgótarjánban az időközi polgármester-választáson

2016. január 25. 16:49

Négy jelölt indul Salgótarjánban a februári időközi polgármester-választáson: a kormánypártok jelöltje, Simon Tibor mellett indul a munkáspárti Thürmer Gyula, a jobbikos Hulitka István és Fekete Zsolt, aki az MSZP, a DK, a Munkáspárt 2006 és egy helyi szervezet közös jelöltje.

2016. január 25. 16:49

 Négy jelölt indul Salgótarjánban a februári időközi polgármester-választáson. 

 
Tóthné Kerekes Andrea, a nógrádi megyeszékhely jegyzője hétfőn, a jelöltállítás határidejének lejárta után az MTI-nek elmondta: Fekete Zsolt (MSZP, Demokratikus Koalíció, Munkáspárt 2006, Tarjáni Városlakó Egyesület), Hulitka István (Jobbik Magyarországért Mozgalom), Simon Tibor (Fidesz-KDNP) és Thürmer Gyula (Magyar Munkáspárt) indul a választáson, amelyet február 28-án tartanak.
 
Dóra Ottó, Salgótarján 2014 októberében megválasztott szocialista polgármestere tavaly november 29-én, 53 éves korában halt meg.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2016. január 27. 09:12
Érdekes választás lesz a piros városban
ThunderDan
2016. január 25. 18:52
Thürmer bekavarhat a baloldali jelöltnek, hehe. Nagyjából Salgótarján az egyetlen hely az országban, ahol még mindig van a Munkáspártnak néhány százaléknyi szavazója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!