Magyar Nemzet: Moszkvában találkozik Orbán Putyinnal

2016. január 17. 15:45

Február 17-én Moszkvában találkozhat Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin – értesült a Magyar Nemzet. A magyar miniszterelnök és az orosz államfő találkozójának a paksi bővítés lehet a fő témája, amellyel kapcsolatban egyre több a kérdés: a lap szerint a találkozót az aggódó oroszok kezdeményezték.

2016. január 17. 15:45

Moszkvába utazik február 17-én Orbán Viktor – értesült a Magyar Nemzet. A lap szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök és a magyar miniszterelnök a paksi bővítésről fognak tárgyalni, amellyel kapcsolatban úgy érezhetik Moszkvában, hogy a magyar kormány húzza az időt. A bővítés kapcsán a közbeszerzési szabályok betartásának ellenőrzése, illetve az esetleges tiltott állami támogatások miatt Brüsszel is vizsgálódik – írja a lap.

A lap szerint az orosz aggodalmakat jelzi az is, hogy a Roszatom vezetői gyakran megfordulnak Budapesten: legutóbb tavaly a cég elnöke tárgyalt Orbán Viktorral. A Magyar Nemzet szerint a mostani moszkvai látogatást nem a magyar kormány kezdeményezte.

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2016. január 18. 21:04
Megkapja az ukázt a kis kommunista focista. Mint anno a nagy elődök, kádár, rákosi.
BőröndÖdön
2016. január 18. 16:45
Lassan mi adunk kölcsön az orosz nertársainknak...
atila68
2016. január 18. 13:32
A lista, körítés nélkül: http://www.kikotoonline.hu/userfiles/image/atomeromuvek_tablazat.jpg
Tintamin
2016. január 18. 08:30
Eladtuk a lelkünket a ruszkiknak. Kurvajól sikerült a keleti nyitás, Viktor! Lehetne már egy békemenet Moszkváért, hogy lássuk, hányan vannak az agyhalottak ebben az országban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!