Gulyás, Pelczné, Kubatov és Németh Szilárd lettek a Fidesz alelnökei

2015. december 13. 15:30

Négy jelölt volt a négy alelnöki helyre, így az eredmény nem volt kérdéses a Fidesz vasárnapi tisztújításán. A legtöbb vokssal Gulyás Gergely, míg a legkevesebbel Németh Szilárd lett alelnök.

2015. december 13. 15:30

Megválasztották a Fidesz négy alelnökét a párt XXVI., tisztújító kongresszusán, Budapesten vasárnap. A küldöttek a Hungexpón újra bizalmat szavaztak Pelczné Gáll Ildikónak (1146 szavazat), a leköszönő alelnökök – Kósa Lajos, Lázár János és Pokorni Zoltán – helyére pedig Gulyás Gergelyt, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnökét (1162 szavazat), Kubatov Gábor pártigazgatót (1139 szavazat) és Németh Szilárd parlamenti frakcióvezető-helyettest (1136 szavazat) választották meg.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2015. december 14. 16:10
a focista most már egyértelműen rossz multi vezetőként működik. Buta irányítható embereket tesz meg maga köré, akiknek semmi véleményük és szavuk nem lehet. Kirakatemberek. Csak a saját hatalma érdekli. Miközben a nácikhoz és kommunizmushoz hasonlítja a liberalizmust, amit egykor még ő is értett, és harcolt érte, csak mára rájött, hogy a liberalizmusban mások véleménye is számít, és nem élhet királyként az alattvalói között, nem veszi észre, hogy erkölcsileg, morálisan ,és anyagilag is tönkreteszi az országot. CSAK A FOCCIII!! Nők a konyhába szŰLNI!!!
VakzKommondor
2015. december 14. 15:50
nívós társaság. :)))
Tintamin
2015. december 14. 01:01
Csupa szakember! Csak az érdemeik miatt! Döbbenet, hogy ilyen senkiházik pozícióba kerülhetnek ma ebben az országban....
Vezetéknév Utónév
2015. december 13. 23:58
Pont olyan izgalmasak a Fidesz "tisztújításai" mint anno az MSZMP kongresszusai. Sőt, nemcsak a koreográfia és a tematika hasonló, a személyi összetételben is jelentősek az átfedések.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!