Terror Párizsban: mécsessel és virággal emlékezett az áldozatokra Orbán Viktor

2015. november 15. 11:49

A miniszterelnök a párizsi terrortámadások áldozataira emlékezve Éric Fournier budapesti francia nagykövet társaságában helyezett el mécsest és virágot a Francia Intézetnél.

2015. november 15. 11:49

Orbán Viktor miniszterelnök is lerótta kegyletét a párizsi merénylet áldozatai előtt vasárnap a budapesti Francia Intézetnél – derült ki a miniszterelnök Facebook oldalára feltöltött videóból. A kormányfő kísérői körében egy szál virágot és egy mécsest helyezett el az épületnél. 

A miniszterelnök társaságában mások mellett jelen volt Trócsányi László igazságügyi miniszter, aki négy éven át volt Magyarország párizsi nagykövete, valamint Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és Éric Fourniernak, Franciaország budapesti nagykövete.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. november 15. 22:14
Ez miért lett amúgy nemzeti gyásznap?
Vezetéknév Utónév
2015. november 15. 18:58
Orbán gesztusa nem őszinte. Neki és pártjának kifejezetten kapóra jön a párizsi vérontás. Újabb hecckampányokat indíthat, jönnek a beijedt szavazók jobbról és balról, új jogköröket szavazhat meg magának a rezsim, mehet tovább a pénzlenyúlás stb. Politikai aranybánya a Fidesznek az Európába importált terror.
áfonya
2015. november 15. 16:27
Balliberálisnak lenni maga a szégyen, hiába mutogatnak miránk. Párizsban sem robbantottak volna a tevebaszó állatok, ha valaki ide nem ereszti őket, és ráadásul 2., 3. generációsok is voltak köztük. Hazugság az integráció, etnikai elkülönülés és dzsihadizmus a véres valóság. A beözönléspárti liberálisok MIND a cinkosai ezeknek a gyilkosoknak! A liberális befolyás által a pedig jogos felelősségre vonás alól sajnos megmentett kommunisták után megvan nekik a következő szerecsen amit mosdathatnak, az iszlám.
formaegy
2015. november 15. 15:47
"Egy néma főhajtás a sír előtt illett volna." Biztos vagy benne, hogy nem tette? Ha nem tette, akkor 3 lehetőség van. 1. - A "művelt ballib" egy része, aki egy temetésen sem átall megjegyzéseket tenni - úgy döntött, nem megy a sírhoz, mert nem teszi ki magát és feleségét további ilyen alpári viselkedőknek. (jól tette) 2. - Mint magánember vett részt a temetésen, és megadta a végső tiszteletet, tiszteletben tartva a család kérését is. (magánemberként minden temetésen odamégy a sírhoz? - én nem) 3. - Mint magánemberként vett részt, és helyesnek tartotta, ha úgy is viselkedik, nem pedig a feltűnést keresi. Itt a végső tisztelet megadása volt a fontos a megjelenésével, és nem a "színház" Gyurcsány biztosan nem hagyja ki a helyzetet, még a műkönnyeit is magával viszi ilyen alkalmakkor. Tudod, viselkedni tudni kell, és aki differenciálni tud, hogy mikor, hol, hogyan kell viselkednie, az nem az utolsó helyen állt a műveltség osztásánál a sorban. Mellesleg szőr szál hasogatás ez a fajta véleményed. Mi van ha el sem megy? Akkor az lett volna a baj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!