Temeti a magyar vidéket a Greenpeace

2015. november 23. 14:41

Isten és a kormány útjai kifürkészhetetlenek – hangzott el a magyar vidék temetésén. A megemlékezést, amelyet a Greenpeace szervezett, a Földművelésügyi Minisztérium épülete előtt tartották.

2015. november 23. 14:41

Jelképesen eltemette a magyar vidéket a Greenpeace, így tiltakozott az állami földek eladása ellen. A szertartást a Földművelésügyi Minisztérium épülete előtt tartották. 

Rodics Katalin, a Greenpeace agrárkampány-felelőse felszólította a kormányt, hogy állítsa le a földeladásokat, mert azzal az utolsó szeget veri be a magyar vidék koporsójába. 

„Isten és a kormány útjai kifürkészhetetlenek” – hangzott el a megemlékezésen. 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2015. november 24. 10:45
Attól tartok itt az a probléma, hogy így hiába kerülnének hatalomra, nem lehet egy tételben lenyúlni az összes állami földet, hanem egyenként kell megharcolni a földet művelő tulajdonossal. Nos, ez nem csak a western filmekben szokott probléma lenni, de eddig - hacsak nem irtották ki fizikailag az összes tulajdonost, mint az indiánokat - nem is sikerült sehol ...
Dénia
2015. november 24. 08:07
A greenpeacenek mióta szívügye a magyar vidék sorsa? Lett volna még egy pár alkalom az elmúlt húsz évben is, amikor joggal lehetett volna temetést rendezni a magyar vidéknek.
még fokozza
2015. november 23. 22:07
Jaj de lejárt lemez már az ilyen koporsós performansz.
Mohamed Vlagyimirovics Bronstejn
2015. november 23. 20:41
Nem túl zöld dolog a drága értékes fát ilyen heppeningekre pazarolni. Ha meg műanyag a koporsó, annál rosszabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!