Orbán: Az akarat hiányzik a migránsok megállításához

2015. november 13. 09:01

Orbán Viktor szerint néhány görög hajóskapitány jobban kezeli a migrációs válságot, mint az európai vezetők.

2015. november 13. 09:01

A magyar miniszterelnök szerint a jelenlegi migrációs helyzeten mindenki veszít.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2015. november 13. 22:02
"Orbán: Az akarat hiányzik a migránsok megállításához" Akkor akarjad Viktor. Azt is akarjad, hogy mások akarják.
asszem
2015. november 13. 18:54
De itt uraim nagyon vigyázzunk, hiszen ne feledjük, amint magyar tengervíz közelébe kerül, akár a görögökébe is, azonnal életre kelhet a tenger hűs habjaiból egy új Horthy Miklós személyéhez hasonlatos lovastengerész tábornokféle rendkívül zseniális politikus nagyság!
antioxi
2015. november 13. 16:37
Régen tudható amit Orbán kimondott és itt van az igazi törésvonal: - A Kelet európai országok tudják, hogy végzetesen káros a muszlim migráció. - Ezzel szemben áll az egyes "nyugati országok" vezetőinek a véleménye miszerint a muszlim migráció hasznos. ps: Megkérdőjelezhetetlen tudású szakértők (Nyugaton és Keleten) határozottan állitják, hogy a "szirek" (=muszlimok) Európába való integrálása (nyelvi, kultúrális, szociális) nem lehetséges. Soha nem fognak alkalmazkodni az európai kultúrkörhöz.
anaphylaxiás sokk
2015. november 13. 15:54
Irgum-burgum
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!