Meghirdette Göncz Árpád újratemetését a Demokrata Ellenállás

2015. november 07. 10:50

Meghirdette Göncz Árpád újratemetését november 14., szombatra a Demokratikus Ellenállás. A szervezet szerint semmibe vették a pénteken búcsúztatott volt köztársasági elnök végakaratát azzal, hogy megjelent a temetésen Orbán Viktor, a „Diktátor”, és hogy „cenzúrázták” Mécs Imre beszédét. A szervezet szerint igazából a demokráciát temették el pénteken.

2015. november 07. 10:50

 Meghirdette a pénteken örök nyugalomra helyezett Göncz Árpád volt köztársasági elnök újratemetését a Demokratikus Ellenállás nevű szervezet, ami azt írja Facebook-oldalán

„Göncz Árpád végakaratát semmibe vették, politikai örökségét elkótyavetyélték a mai napon, a »hivatalos« temetésen. Hiába ragaszkodott a Diktátor távolmaradásához, ott volt. Hiába kérte Mécs Imrét, az Ő beszédét cenzúrázták. Akik a mai temetésen résztvettek: a demokráciát, és Elnökünk Örökségét temették el valójában. Szégyenletes.

Jövő szombaton délután találkozunk Göncz Árpád sírjánál, hogy megadjuk a valódi végtisztességet az elhunytnak, és egyben felélesszük politikai örökségét, amit ma megpróbáltak sírba tenni. Nem lesznek szervezett beszédek, mindenki, aki oda jön, elmondhatja, mit tart a legfontosabbnak Elnökünk kimeríthetetlen életművéből. Egy Forradalmár, egy Államférfi öröksége azokban él tovább, akik azt föl is vállalják.

Találkozunk, Demokraták.”

 

Összesen 390 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2015. november 08. 20:54
Meghajtom fejemet a mások véleménye előtt, sőt akár azt is megértem, ha valakinek-valakiknek nincs szuperlatívuszokba csomagoltan jó véleménye Göncz Árpád műlökéséről. Azt azért azonban túlzásnak tartom, hogy biztos, ami biztos alapon némelyek kétszer is el akarják temetni a volt államfőt. Vagy esetleg félreértettem volna valamit?
kellerrudolf
2015. november 08. 18:32
Aha tényleg hülye vagy .Temesd újra.
csurcsányi
2015. november 08. 10:36
Előtte ki is ássák,hogy újra tudják temetni ezek az agyhalott balliberálisok?
Horpadt Bölény
2015. november 08. 08:06
Dögevő demokraták, lesz exhumálás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!