Megerősített biztonsági intézkedések Magyarországon

2015. november 14. 11:28

Összeült szombat délelőtt a nemzetbiztonsági kabinet. A terrorfenyegetettség B-szintjének emelt változatát vezetik be, és növelik a rendőri jelenlétet a közterületeken.

2015. november 14. 11:28

Bakondi György beszámolt róla, hogy milyen biztonsági intézkedések bevezetéséről döntött Orbán Viktor a párizsi merényletek után: szigorítják a határőrizetet, és növelik a rendőri jelenlétet, valamint megemelik a B-szintű terrorfenyegetettség szintjét.

Konkrét terrorveszélyről nincs tudomásuk Magyarországon, de ezek az intézkedések szükségesek ahhoz, hogy a magyar állampolgárok biztonságban érezzék magukat – mondta Bakondi.

Emellett egy jogi munka is zajlik, a szerdai kormányülésen döntenek a terrorfenyegetettséggel kapcsolatos intézkedések új rendszerének bevezetéséről – fejtette ki Bakondi György.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. november 15. 21:17
Ki az, a fideszes agyhalottakon kívül, aki képes elhinni, hogy ez nem egy dilettáns, segghülye banda?
gudmen
2015. november 14. 23:34
ezek a balfaszok még a hokotrokat sem tudták joidöben elinditani...isten barmai majd most fogjátok a léteteket és a millios havi fizetésetek jogosságát igazolni?
békalepcse
2015. november 14. 21:04
Ha már intézkedés. Miért nem vonultatnak be bennünket volt határőröket, a rendvédelmi feladatok segítésére? Tudjuk a feladatunkat, csak a státuszt kell mellé tenni a bevonultatással és havi pár órás feladatot adni ebben a védekezésben. Kiadni a fegyvereket és a nyilt parancsot. Tudjuk a dolgunkat, becsülettel el is végezzük, képezzük a következő generációt, ha kell.
csuka
2015. november 14. 16:40
A szabad öt katonánkat a mai naptól máshová vezényeljük ... CSAK A FIDESZ(DSZ) HAZAÁRULÓ MAFFIA !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!