A Jobbik Ifjúsági Tagozata is felvonult Varsóban, a radikális Függetlenség Menetén

2015. november 12. 09:53

Közös transzparenssel vonultak utcára lengyel és magyar radikális csoportok Varsóban a lengyel függetlenség napján. A tömegben jobbikos zászlók is feltűntek.

2015. november 12. 09:53

Lengyelország november 11–én ünnepli függetlenségét, ezen a napon radikális csoportok évről évre felvonulást rendeznek a Függetlenség Menete néven. A Jobbik Ifjúsági Tagozata a korábbi évekhez hasonlóan idén is képviseltette magát, „A jelen barátsága a jövő szövetsége” felirattal (illetve annak lengyel megfelelőjével) vonultak fel – számolt be az Euronews. A tömegben magyar lobogók, illetve a Jobbik zászlói is feltűntek.

A demonstráció résztvevőinek egy része később összecsapott a rohamrendőrökkel.

Az állami ünnepségek sorában a lengyel elnök, Andrzej Duda helyezett el koszorút Józef Piłsudski emlékművén, arra emlékezve, hogy a függetlenséget a lengyel hadseregnek kellett kivívnia 1918 novemberében.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2015. november 12. 23:56
Itt van hogy üdvözölték a Toroczkait és a magyarokat.Ezt biztos nem fogja betenni a mandi, mert nem illik a képbe, amit láttatni akar. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f5LK_D_ghW0
Nimi12
2015. november 12. 17:12
A Fidesz jól végzi a munkáját, még 2-3 év, is minden fiatal elhagyja az országot. és akkor jöhetnek az új magyarok ( nem a migránsok) hanem azok akiket Orbán rendszeresen meglátogat, és lehajtja a fejét előttük. Annyira tiszteli őket, hogy még a gyerekeit is úgy nevezi el, hogy nekik tetsszen. (pl: Ráhel)
3M..
2015. november 12. 15:05
Hősök, a nemzet gerince. Magyarország büszkeségei! Szebb Jövőt!
pacal68
2015. november 12. 12:55
A jobbik komoly identitásválsággal küzd. Egyik nap a régi, 2010 előtti receptekkel (cigányozás, utcai vonulgatás), máskor meg néppárti image-el igyekeznek kitörni a politikai vákumból. A Fidesszel folytatott szélmalomharc 2018-ig felőrölheti a pártot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!