Vona: Szakállas nőkkel nem lehet megvédeni Európát

2015. október 23. 22:02

Egyre közelebb kerülnek a háborús gócok a Kárpát-medencében, ezért önkéntes sorkatonai szolgálatra van szükség a Jobbik elnöke szerint. Október 23-i beszédében Vona Gábor arról beszélt: sok olyan fiatalra van szükség, aki ha kell, kész meghalni a hazájáért.

2015. október 23. 22:02

 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tamzol
2015. október 27. 19:41
Erről, az a székely vicc jut eszembe, amikor a gyerök elcseréli a kocsmában a bicskáját egy karórára! Az apja, mikor megtudta, azt kérdezte tőle:..és ha valaki ott pofonvág, mit csinálsz?...megmondod a pontos időt?..És a szakállas, mit csinál, lecummantja az ellent?..
Mindjárt
2015. október 25. 16:59
Fontos lépés volt Abban a helyszínen is egyetértettek, hogy nem igazán reménykedtek abban, hogy tényleg sikerül egy előre bejelentett rendezvénnyel eltávolítani a jelképeket, és ha mégis sikerülne, akkor is (akárcsak a TV-ostrom után) újra visszahelyeznék azokat. Azzal viszont, hogy arra kényszerítették a rendőrséget és az Orbán-kormányt, hogy saját testükkel védjék meg a "szovjet felszabadítók" emlékművét egy '56-os hőssel szemben, zseniális fricskát muattak a hatalomnak. A cél egyértelműen az volt, hogy felhívják a figyelmet arra a gyalázatra, amely még mindig ott éktelenkedik a Szabadságról elnevezett fővárosi téren. Egyébként, ahogy arról korábban is írtunk, a kormányzat számára nem lehetetlen az emlékmű eltávolítása. Ugyan évek óta azzal takarózik, hogy a hadisír gondozási egyezmény értelmében erre csak Moszkva engedélyével kerülhetne sor, éppen idén szeptemberben vált a napnál is világosabbá, hogy ez egyáltalán nem jelent leküzdhetetlen akadályt, hiszen Pásztón a Jobbik és a HVIM kezdeményezésére orosz jóváhagyással távolították el a főtérről a Vörös Hadsereg emlékművét. Alfahír
Szúnyog
2015. október 25. 00:37
Az tisztán látszik, hogy a fityisz hit nem sokkal jobb a komcsikénál.
katus
2015. október 25. 00:00
2015. 10. 24. 15:10 FRADI FERENCVÁROS KUBATOV GÁBOR JOBBIK FIDESZ JOBBIK: SZ. FERENC A FIDESZ ERKÖLCSÖSSÉGÉNEK MINTÁJA A Jobbik közleményben reagált arra, hogy a Frady Security volt vezetőjének lakásában gumilövedékes fegyverrel mellkason lőtték a biztonsági szolgálat jelenlegi vezetőjét. „Két hét alatt rendet teszünk” – mondta Pintér Sándor, a Fidesz-kormány belügyminisztere 2010-ben. Azóta sokszor 2 hét telt el és nem lett rend. Nehéz is úgy rendet tenni, ha közben a Fidesz prominensei bűnözőkkel, bűnözői csoportokkal dolgoznak együtt. Az elmúlt időszakban több hír is szólt arról, hogy Kubatov Gábor, a Fradi elnöke kétes hírű és kétes ügyekbe keveredett embereket alkalmaz a Ferencvárosnál. Sajtóhírek szerint az FTC-nél alkalmazott emberek részesei voltak többek között egy baktalórántházai bandaháborúnak és a Nagyvárad téri lövöldözésnek is. Legutóbb ismét verekedés és lövöldözés volt a főváros XVIII. kerületében, amelynek résztvevői Sz. Ferenc és F. Pál, a Kubatov által irányított Fradi volt és jelenlegi alkalmazottjai. Egyikőjük az az Sz. Ferenc aki nemrég a Fidesz-székház védelménél is tevékeny szerepet vállalt. Ő akkor azt mondta, hogy „a Fidesz Magyar Polgári Párt elkötelezett híveként, erkölcsi kötelezettségemnek tartottam, hogy pártomat, ebben a nehéz helyzetben is támogassam”. Sz. Ferenc főnöke, Kubatov Gábor nemcsak a Fradi elnöke, hanem a Fidesz pártigazgatója és a Fidesz alelnökaspiránsa is. Ez a Fidesz valódi arca, ez a Fidesz valódi erkölcsisége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!