Regéczy-Nagy Göncz-ről: Kisgazdaként őszinte forradalmár volt, azonban rabja lett az SZDSZ-nek

2015. október 23. 15:09

Stefka István 28 szabadságharcossal készített portréinterjút, a beszélgetések online kiadását a héten mutatták be.

2015. október 23. 15:09

Stefka István Ötvenhat arcai címmel 28 szabadságharcosról készített portrégyűjteményt 2000 és 2003 között, aminek online változatát a Belvárosi Polgári Szalonban mutatták be. A PestiSrácok.hu könyvbemutatóról készült videóriportjában Regéczy-Nagy László szabadságharcos, a Történelmi Igazságtétel Bizottság elnöke arról beszél, hogy nem megy el egykori forradalmár-vádlottársa, Göncz Árpád államfő temetésére, ha Mécs Imre ott lesz. A 90 éves Regéczy-Nagy szerint Göncz kisgazdaként őszinte híve volt a forradalomnak, a rendszerváltáskor azonban rabja lett az SZDSZ-nek, de az elhunytról nem szeretne rosszat mondani.

Az Ötvenhat arcai portréinterjúk internetes kiadása a PestiSrácok.hu oldalán olvasható, többek közt Király Béla, Pákh Tibor, Mécs Imre és a Pongrátz-testvérek szólalnak meg a sorozatban.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2015. október 23. 16:10
Ja Kovács Béla titkáraként azért jelentett Rákosi pajtásnak róla. A tégla, a tégla a hétköznapi tégla!
tóth mária
2015. október 23. 15:43
Patkány! Kinek ismerős e név?
Mohamed Vlagyimirovics Bronstejn
2015. október 23. 15:33
Nem rosszat nem szabad, hanem igazat kellene, vagy semmit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!