Kiemelt lesz a magyar válogatott a pótselejtező sorsolásánál!

2015. október 14. 11:11

Javított szeptemberi helyzetén a magyar labdarúgó-válogatott, így az előzetes várakozásokkal ellentétben mégis kiemeltként várhatja az Európa-bajnoki pótselejtező vasárnapi sorsolását. A magyar csapat lehetséges ellenfele így Norvégia, Dánia, Írország és Szlovénia közül kerülhet ki.

2015. október 14. 11:11

Ahogy kedden este utaltunk rá: noha az akkor még aktuális rangsor alapján a magyar labdarúgó-válogatott nem lenne kiemelt a pótselejtező sorsolásakor, de ez még változhat szerdán, amikor az UEFA közzéteszi friss rangsorát. Mint kiderült, változott is: a magyar labdarúgó-válogatott végül mégis kiemeltként várhatja az Európa-bajnoki pótselejtező vasárnapi sorsolását.

Bernd Storck szövetségi kapitány csapata mellett Svédország, Ukrajna és Bosznia-Hercegovina lesz még kiemelt az úgynevezett UEFA-koefficiens alapján, azaz Norvégia, Dánia, Írország és Szlovénia lehet majd a magyarok ellenfele a november 12-14. és 15-17. közötti pótselejtezőn. A párharcok oda-visszavágón dőlnek el, a győztesek részt vehetnek a 2016. június 10-én rajtoló, 24 csapatos franciaországi kontinenstornán.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sóletfesztivál
2015. október 14. 19:05
Mekk! Most akkor add szépen össze a haszontalanul kiszórt pénzek közül csak azt a kettő kiadás-csoportot, ami a különbözö holokauszt biszem-baszomokra...és a Soros-félék által ránkszabadított migráns-hordákra mentek el! ... Nagyobb számot kapsz. Sajnos sokkal több ment el a semmibe.
sóletfesztivál
2015. október 14. 14:57
Az UEFA dilettáns! Nem értenek olyan jól a futballhoz, mint mi itt a Kiskörút-Nagykörút határolta zseninegyedben. Különben is : az UEFA Orbán egyik samesza... csak a szokásos Fidesz- mutyi áll a kiemelés mögött. A magyarok pedig nemcsak genetikai rabszolgák, hanem genetikailag alkalmatlanok a futballra IS!!! Aljanépség, akik csak azért születtek ide, hogy minket szolgáljanak... de arra azért gondosan ügyelnünk KELL, hogy nulla azaz ZÉRÓ önbecsülésük legyen, mert még a végén átlátnak rajtunk... Na ezért fontos, hogy MINDEN SZINTEN- így ebben a nevetséges futball nevű játékban se erezzenek mást, minthogy ŐK SENKIK! ÖRÖK LÚZEREK!))))
kuwiq
2015. október 14. 14:45
Itt lesz az alkalom, hogy a legények bizonyítsák, hogy nincs igaza azoknak, akik lesajnálják őket. Remélem, hogy így fognak hozzáállni, és bizonyítják, hogy nincs igazunk, amikor azt állítjuk, hogy esélyünk sincs.
lucabrasi
2015. október 14. 13:03
Ha nyerünk a pótselejtezőn, akkor igazságos,hogy kijutunk. A törökök jobban megérdemték az egyenes kijutást. Ők az utolsó pillanatban emberhátrányból nyertek, mi meg az utolsó pillanatban bénáztuk el emberelőnyből az északírekkel. Ettől függetlenül: hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!