Csendes megemlékezés Göncz Árpádra a Kossuth téren

2015. október 06. 18:17

Beszédek nélkül, csak virágok elhelyezésével emlékezik szerdán este a Kossuth téren a Göncz Árpád tisztelői facebook-csoport és a Százezren az internetadó ellen facebook-csoport.

2015. október 06. 18:17

Csendes megemlékezést tart kedden szerdán este 18 és 21 óra között a Kossuth téren a Göncz Árpád tisztelői facebook-csoport és a Százezren az internetadó ellen facebook-csoport. Mint írják, a megemlékezésen nem lesznek beszédek, csak virágokat helyeznek el a Parlament főbejáratával szemben.

„Emlékezzünk méltóságteljesen köztársaságunk első elnökére, Göncz Árpádra, mindannyiunk Árpi bácsijára” – fogalmaznak a szervezők.

Frissítés

A megemlékezés nem kedden, hanem szerdán este lesz.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PPK
2015. október 06. 20:16
és mi köze van árpibácsinak az internetadóhoz??? a balibsiknek mindegy, hogy adó vagy halál, gyülekezni jó!!!!!!!!!
Kanóc
2015. október 06. 20:01
Mára talán elég lesz a fészbukos megemlékezésekből.
balint60
2015. október 06. 19:46
A mandi félrevezető szövege helyett: "Kérjük, csatlakozzatok, hogy minél többen emlékezzünk méltóságteljesen Göncz Árpádra. A köztársaságunk első elnökére, mindannyiunk Árpi bácsijára. A megemlékezésen nem lesznek beszédek, csak virágokat helyezünk el a parlament főbejáratával szemben, most SZERDÁN 18 órától 19 óráig. Kérjük, aki tud, hozzon virágot".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!