Teljes körű vadászati tilalom a Csongrád megyei határ mentén

2015. szeptember 30. 18:24

Teljes körű vadászati tilalmat vezettek be a Csongrád megyei szerb és román határszakasz öt kilométeres körzetében szerdán 17 órától, mivel a térségben bármikor megjelenhetnek az illegális migránsok kisebb-nagyobb csoportjai.

2015. szeptember 30. 18:24

Teljes körű vadászati tilalmat vezettek be a Csongrád megyei szerb és román határszakasz öt kilométeres körzetében szerdán 17 órától – tájékoztatta a megyei kormányhivatal sajtószolgálata az MTI-t.

A közlemény szerint a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet miatt a rendőrség és a honvédség erői Csongrád megye teljes szerb és román határszakaszán műszaki munkálatokat és járőrtevékenységet végeznek, valamint a térségben bármikor megjelenhetnek az illegális migránsok kisebb-nagyobb csoportjai.

A Belügyminisztérium központi operatív törzs kérésére a Csongrád Megyei Kormányhivatal mint vadászati hatóság a magyar-szerb és a magyar-román határ 5 kilométeres körzetében szerdán 17 órától az intézkedés visszavonásáig teljes körű vadászati tilalmat rendelt el – áll a közleményben.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. október 01. 08:56
Egyre nyíltabban szarja le a híveit a végvári vitéz - miközben eljáccca a nagy országmentő szerepét. Meg is érdemlik!
GV0917
2015. szeptember 30. 22:12
A hír hallatára -már hogy a vadászati tilalom és a migránsok megjelenésének eshetőségére jelentős mélységben lesz vadászati tilalom ,érdekes jelenséget láthatunk. Kisebb nagyobb csoport mezei nyúl és vaddisznó migránsnak álcázva magát Hajdú-Bihar megye határán bukkant fel.
magyarben
2015. szeptember 30. 21:18
Az idős vadász meséli Csongrád megyei vadászélményeit. - Csongrád megyében lőttem 16 fácán, 6 nyulat és 8 noplizt. - Mit, kérdezi a hallgatóság. - Nopliz-t, feleli a vadász, kicsi fekete, felteszi a kezét és azt mondja, hogy no please.
kjkj945
2015. szeptember 30. 18:50
Csak a migrénekre szabad?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!