Stumpf András a Prima Primissima jelöltjei között

2015. szeptember 09. 11:54

Az idei Prima Primissima Díj Magyar Sajtó kategóriájának jelöltjei közé került Stumpf András, a Mandiner újságírója. A másik két jelölt Hajdú B. István sportújságíró, kommentátor, valamint Vinkó József, a Heti Válasz gasztronómiai rovatának újságírója, a Magyar Konyha főszerkesztője.

2015. szeptember 09. 11:54

Stumpf András, a Mandiner főmunkatársa is bekerült a Prima Primissima Díj Magyar Sajtó kategóriájának jelöltjei közé Hajdú B. István sportújságíró, kommentátor, valamint Vinkó József, a Heti Válasz gasztronómiai rovatának újságírója, a Magyar Konyha főszerkesztője mellett – írja a Kreatív.

A jelölésért 5 millió forint jutalom jár. A győztest az Alapítvány kuratóriumának tagjai és a VOSZ kibővített elnöksége választja ki titkos szavazással, a közönségdíjat pedig SMS-szavazással döntik el. A nyertes és a közönségdíjas 15 millió forinttal lesznek gazdagabbak.

Stumpf András 2009-ben nyert korábban Junior Príma Díjat Magyar Sajtó kategóriában.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. május 21. 22:17
Mivel a másik kettő újságírót nem ismerem,így nyilván megalapozott véleményt sem mondhatok. Előfordul, hogy más a véleményem bizonyos dolgokban, meg számtalan dologban én másként is gondolkodom,mint Stumpf András,de ez most nagyon nem számít. Szerintem egy karakteres fazon, aki, ha másért nem, olykor brahiból is beszól, és ez így van jól. Mindamellett a természetes intelligenciája meg tudja óvni attól, hogy az időnkénti meghátrálása túl nagy presztízsveszteséggel járjon számára. Mert, mint tudjuk, független újságíró nincs, csak olyan újságíró létezik, aki a kompromisszumokat olyan jól tudja kezelni, hogy azok összessége egy relatív függetlenségnek és korrektnek látsszék. Én, a magam részéről méltónak tartanám az elismerésre! Legyen így!
Vén Csataló
2015. szeptember 21. 16:26
Tévedés.
machinemouse
2015. szeptember 11. 22:11
A hosszú nyelv mindig kifizetődik. Azt nem gondoltam volna, hogy ennyire hosszú.
gemesigabor82
2015. szeptember 11. 11:26
Támogassátok Stumpf Andrist! Stumpf Andrással legutóbb csúnyán összevesztünk. Beszólt, visszaszóltam. Keményen. Így megy ez Pesten. Ha találkozunk, tán meg' is ütöm. Nehéz emberek vagyunk mindketten. Elküldtem a rákba, de ettől még jó és korrekt újságírónak tartom. Bátor és próbál független maradni. Szavazzatok Rá a Prima Primissimán! Nehéz ezt kérnem, de a személyes haragomnál és érzéseimnél fontosabb, hogy jól és tisztességesen ír. Önálló gondolkodó és ez nagyobb kockázat, mint hinnétek. Életveszélyes. Ebben az elkurvult szakmában bátor és vagány dolog. Gémesi Gábor http://filleres-emlekeim.blogstar.hu/-
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!