Orbán: Nem jöttek el a jobbikosok? Nem baj.

2015. szeptember 15. 18:21

A demokrácia nem működik ellenzék nélkül – mondta Orbán Viktor a magyar külképviseletek vezetőinek tartott beszéde előtt. Kovács Lászlót és Szili Katalint üdvözölte, a jobbikosokat nem találta, de nem is bánta.

2015. szeptember 15. 18:21

A demokrácia nem működik ellenzékiek nélkül – jelentette ki a miniszterelnök a magyar diplomáciai képviseletek vezetőinek tartott beszéde előtt szeptember 7-én. Orbán örömét fejezte ki, hogy látja Szili Katalint, Kovács László volt MSZP-s külügyminisztert is üdvözölte, a Jobbik képviselőit azonban nem találta. „Nem jöttek el? Nem baj.” – zárta rövidre a kérdést a kormányfő.

Frissítés:

A Jobbik Sajtóosztálya arról tájékoztatta a Mandinert, hogy a Jobbik frakciója nem kapott meghívót az eseményre, ahogyan egyetlen más párt, vagy frakció sem – a külképviseleti találkozók esetében nem is szokás. Kovács László volt külügyminiszterként, Szili Katalin pedig vélhetően a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkárságának miniszterelnöki megbízottjaként vett részt a megbeszélésen.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berberelek
2015. szeptember 16. 10:41
Az eddigi viszonylagos jó lépések után nem kéne Orbánnak kétkulacsos belpolitikát folytatnia! Azt az időt, amit Szili Katalin és Kovács László üdvözlésére fordított, talán fordíthatta volna a Jobbiknak küldendő meghívás megírására.
Je suis László Petra
2015. szeptember 16. 08:10
Orbán: Nem jöttek el a jobbikosok? Nem baj. Mondta orbán a nem is volt közgyűlésen Majd utasított hogy ne mi nyerjük a legtöbbet
Je suis László Petra
2015. szeptember 16. 07:58
Türelem Persze az a kormány, akinek legfőbb tanácsadója egy munkásőr Meg két buzi zsidó, meg a hegedűs zsidómumia aki tényleg 5 ezer éves Meg a magyar idős nőket hasbarugsosó köztörvényes habony
MZ/X
2015. szeptember 16. 07:58
Nyugi Viktor, fogod te még csókolgatni a Vona seggét, ha a pártérdek úgy kívánja... Mert ez a politika: Színjáték a népnek, mutyi a színfalak mögött... Senkinek ne legyenek kétségei...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!