Lezárták az Erzsébet hidat a tüntető nővérek

2015. szeptember 02. 07:56

A feketeruhás nővérként is ismert Sándor Mária és nővértársai lezárták egy rövid időre a budapesti Erzsébet hidat szerda reggel fél hétkor, hogy így tiltakozzanak a szférában dolgozók alacsony jövedelme miatt.

2015. szeptember 02. 07:56

A flashmob részvevői a híd pesti hídfőjénél gyalogosan teljes szélességében lezárták az utat, csak az autóbuszokat engedték át, számolt be az MTI tudósítója a helyszínről.

A csoport molinókat tartott, egyiken a Magyarország! Ne engedd a nővéreidet külföldre! felirat volt olvasható. Sándor Mária, a demonstráció egyik résztvevője, aki korábban feketeruhás nővérként vált ismertté, az MTI-nek azt mondta, az volt a céljuk, hogy felhívják a kormány figyelmét arra: nagyon nagy baj van az egészségügyben, és ha nem rendezik a dolgozók bérét, akkor a nővérek és orvosok újabb tömege hagyja el az országot, és nem lesznek, akik ellássák a betegeket.

A híd lezárása 18 percig tartott, a flashmobot ezután a járdán folytatták. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. szeptember 02. 14:13
A fideszes agyhalottaknak csak azt kivanhatom, hogy ne keruljenek doki kozelebe, mert az oktatasuk mar lathatoan a 4 elemi utan befejezodott, azon mar nincs mit rontani.
100bolha
2015. szeptember 02. 13:55
Ezek is olyanok, mint a calais-i dokkmunkások voltak. Akkor jön rájuk a tüntikézés, amikor amúgy is ég a ház.
brekker
2015. szeptember 02. 13:51
Egy átláthatatlan, korrupt rendszerbe még több pénzt követelni ősrégi komcsi szokás. Mint az is, hogy "hasznos hülyékkel" lázítják a népet.
Tintamin
2015. szeptember 02. 13:30
Regios (tehat exkommunista) szinten is gyalazatosan keveset kolt kedvenc maffiakormanyunk a kovetkezo ket dologra: - oktatas - egeszsegugy Mindent elmond Orbanrol, mennyire telibeszarja a magyarokat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!