Kiszivárgott a Kertész utcai balhéról készült videó

2015. szeptember 22. 14:55

Valaki levideózta a monitort, amin a Kertész utcai tömegverekedésről készült videó volt látható. Az erről készült videót is levideózta valaki.

2015. szeptember 22. 14:55

A HírPress közölte azt a YouTube-on megjelent videót, amin a hétvégi Kertész utcai tömegverekedés látható. A képsorok úgy kerültek a videómegosztóra, hogy valaki levideózta a monitort, amin a balhéról készült, térfigyelő kamerák által rögzített videó volt látható és az erről készült videót lejátszó telefont is levideózta valaki.

Vasárnap virradóra verekedés alakult ki és egy gumilövedékes fegyverből több lövés is eldördült egy VII. kerületi szórakozóhelynél. A történtek során egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült – közölte az MTI megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 10-15 tagú társaság tagjai szóváltásba keveredtek a szórakozóhely biztonsági embereivel, ebből alakult ki a tettleges konfliktus. A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitánysága csoportos garázdaság és súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2015. szeptember 22. 21:27
A "rejtett erőforrások" egy verekedés erejéig láthatóvá váltak, majd ismét elrejtőztek.
sainteve
2015. szeptember 22. 20:55
Nincs mit cáfolni. Azt, hogy a ballib média és a valóság milyen kapcsolatban állnak, minden épelméjű ember tudja.
Sulammit
2015. szeptember 22. 20:01
Na ez lett a Fészekből?
teljesenertelmetlen
2015. szeptember 22. 19:38
TGM nem akar írni egy szívhez szóló cikket a szegény megtámadott kisebbségiekről és a csúnya rasszista magyar népről? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!