Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Két hétig fokozott ellenőrzés lesz az egész országban

2015. szeptember 14. 12:20

Szeptember 30-áig fokozott ellenőrzést rendelt el az ország egész területére az országos rendőrfőkapitány. Az ellenőrzés keretében a rendőrök igazoltathatnak, ruházatot, járművet vizsgálhatnak át.

2015. szeptember 14. 12:20

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el az ország egész területére – közölte a rendőrség hétfő délben a honlapján. Közleményük szerint a rendőrség Magyarország teljes közigazgatási területén hétfő déltől szeptember 30-án 24 óráig fokozott ellenőrzést hajt végre, amelynek célja a közrend és a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények és a szabálysértések számának visszaszorítása, a jogellenes cselekmények megakadályozása. Az ellenőrzés keretében a rendőrök igazoltathatnak, ruházatot, járművet vizsgálhatnak át – írták.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!