Juhász: Orbán egy embertelen, vandál fociultra

2015. szeptember 14. 11:38

Juhász Péter megkönnyezte a menekültekről szóló videókat, Gyurcsány Ferenc pedig azt tanácsolta, ha tükörbe nézünk, egy pillanatra ne magunkat, hanem a rászorulókat lássuk.

2015. szeptember 14. 11:38

Pokrócokat és hálózsákokat gyűjtöttek a rászoruló bevándorlóknak a DK vasárnapi nagygyűlésén az Egyetem téren, ahol Gyurcsány Ferenc azt tanácsolta a magyaroknak: ha tükörbe néznek, egy pillanatra ne magukat, hanem azokat lássák, akik a segítségünket kérik. A volt miniszterelnök önmagát látja a menekültek szemében, mikor leül velük – árulta el.

Gyurcsány nem érti, miért kellene félni a bevándorlási hullámtól. Évszázadokig voltak itt törökök, osztrákok, oroszok, és mégsem lettünk sem törökök, sem osztrákok, sem oroszok – fejtegette. 

Juhász Péter a Kossuth téri Szégyelld magad, Orbán Viktor! című tüntetésen arról beszélt, hogy ő is és gyermekei anyja, Józsa is elsírta magát, amikor megnézett egy videót arról, hogyan bánnak Magyarországon a menekültekkel. Orbán Viktor megbukott, és csak azért akar hatalmat, hogy lophasson – jelentette ki Juhász. „Mindenkivel embertelenül bánik” – tette hozzá, majd kifejtette: „Ő egy könyörtelen, vandál fociultra!

Csak a miniszterelnök ilyen, mi nem” – zárta beszédét az Együtt elnöke.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Imredy
2015. szeptember 15. 12:12
Ironikus diktátorozni egy hatóságok által jóváhagyott tüntetésen. :D
csurcsányi
2015. szeptember 14. 23:13
Együtt és DK!Pokrócot meg takarót gyűjteni gyertek ki Kispestre,mert itt dobálják szét a migránsok!
Apanna
2015. szeptember 14. 22:23
"Gyurcsány nem érti, miért kellene félni a bevándorlási hullámtól. Évszázadokig voltak itt törökök, osztrákok, oroszok, és mégsem lettünk sem törökök, sem osztrákok, sem oroszok – fejtegette."" Hu, ez nagyot ütött. Ekkora hülye nem lehet.
antioxi
2015. szeptember 14. 21:35
Seggfej
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!