Élő adásban szólalt meg Horváth Aladár telefonja

2015. szeptember 09. 12:56

Élő adásban szólalt meg Horváth Aladár telefonja, miközben arról beszélt az ATV-n, hogy a magyarországi cigányok kilencven százaléka integrálódott.

2015. szeptember 09. 12:56

A Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke, Horváth Aladár sértőnek érzi, hogy Orbán Viktor a romákat és a menekülteket egy kalap alatt emlegeti. Szerinte a rasszista politikusok hibája, hogy rossz körülmények között élnek a cigányok. Ismertette: a cigányok 15-20 évvel hamarabb halnak meg, mint fogalmazott a szörnyű kínok, az elnyomás, és az ellátatlan betegségek miatt. Miközben Horváth azt fejtegette, hogy a magyarországi cigányok kilencven százaléka már integrálódott, megcsörrent a telefonja. 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2015. szeptember 10. 05:15
"Élő adásban szólalt meg Horváth Aladár telefonja" Micsoda szenzáció, és Horváth Aladár is megszólalt vajon..?
SigSauer
2015. szeptember 10. 02:21
...egyébként én nem is csodálkozom, hogy ott tart a hazai cigányság, ahol. Nincs egy értelmes vezető sem köztük. Egyszerűen nincs. Ez a Horváth is össze-vissza beszél. Puffogtatja a közhelyeket, ágál a többségi társadalom ellen és ami a legfontosabb! Ez a szerencsétlen fel sem fogja, hogy amikor együtt vagyunk a bajban -mert ők is vastagon kárát látják majd ennek a helyzetnek, ha nem oldjuk meg-, mennyit árt a cigányságnak és az együttélésnek ezzel a viselkedéssel?! Mennyire undorító, de tényleg ilyen helyzetben csak magukkal foglalkozni; a migránsok, az ország nyomorából politikai tőkét kovácsolni és élő adásban másokat (persze névtelenül) bűncselekmény elkövetésével vádolni. Ez igen, Uram! Nagyon szép volt!
SigSauer
2015. szeptember 10. 02:08
"sértőnek érzi, hogy Orbán Viktor a romákat és a menekülteket egy kalap alatt emlegeti." -Igaza lehet, a migránsokat ez valóban sértheti. "Szerinte a rasszista politikusok hibája, hogy rossz körülmények között élnek a cigányok." -Igaza lehet, de akkor mindenki rasszista. Az egész világ. Mivel mindenhol rossz körülmények között élnek és senki sem szereti őket. Mondjuk okot sem adtak még rá... "Ismertette: a cigányok 15-20 évvel hamarabb halnak meg, mint fogalmazott a szörnyű kínok, az elnyomás, és az ellátatlan betegségek miatt." -Igaza lehet, hiszen ott a cigi, pia, a tettenéréstől való állandó félelem és az ez okozta stressz, na és a szörnyű, kínos túlsegélyezés! Adót meg nem engedik fizetni őket. Most mondják meg, emberek! Hát, hová vezet ez?! "Miközben Horváth azt fejtegette, hogy a magyarországi cigányok kilencven százaléka már integrálódott, megcsörrent a telefonja." -Igaza lehet, a büntetésvégrehajtás adatai is ezt támasztják alá. 90% volt-van-lesz bent, sőt sokan még vissza is járnak rendszeresen egy kis integrálódásra. A rasszista telefon meg csak csörög... Még annyit, hogy MIGRÁNS VÁLSÁG VAN, haver! Nem biztos, hogys pont most kell kijátszanod a cigánykártyát!
illesl
2015. szeptember 09. 21:01
Azt hittem elveszett ez a kedves úr! Már régen hallottam szapulni Orbán Viktort, a magyarokat; de megnyugodtam, jól van és folytatja... A szokásos hülyeségei mellett újak is megjelentek. Miközben szívből minden jót kívánok cigány polgártársaimnak; azért hadd jegyezzem meg: az egészséges életmód az nem gazdagság kérdése elsősorban. Számos cigány ismerősöm közül talán ketten ha nem dohányoznak, nagyon kevés a nem italozó. A dohányzásért, italozásért nem a kormány, nem Orbán Viktor tehető felelőssé...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!