Bevándorlás: Nyugat- vs. Kelet-Európa?

2015. szeptember 16. 09:13

Európa megosztottsága bevándorlás-ügyben elsősorban nem kelet-nyugati irányú. Az igazi törésvonal azok között húzódik, akik még mindig rabjai az Európát évtizedek óta fogva tartó, vakságra intő liberális dogmáknak.

2015. szeptember 16. 09:13
Bunford Gerda

„A fáma szerint Nyugat-Európa toleráns, humanitárius és befogadó, miközben Európa keleti fele barbár, kirekesztő, jogtipró és rasszista. Legalábbis ezt a látszatot igyekszik minden erejével fenntartani az EU. Ez magyarázza Wigand bizottsági szóvivő nevetséges sajtótájékoztatóját, amelyen először mélységesen elítéli a magyar határzárat, majd a calais-i kerítésről kijelenti, hogy a bevándorlók védelmét szolgálja. Ez az oka annak is, hogy Magyarország kegyetlen, amikor nem engedi tovább a migránsokat Ausztria felé (= igyekszik megfelelni az uniós követelményeknek), de a dánok nem részesülnek megvetéscunamiban, amiért leállítják a Dánia és Németország közti vasúti közlekedést, vagy amiért kitoloncolják a migránsokat.

A tények azonban makacs dolgok, és a valóság napról napra cáfolja a brüsszeli politikusok által erőltetett »felvilágosult Nyugat – menekültkínzó Kelet« képet. (...)

Az, hogy Európa megosztottsága bevándorlás-ügyben elsősorban nem kelet-nyugati irányú. Az igazi törésvonal azok között húzódik, akik még mindig rabjai az Európát évtizedek óta fogva tartó, vakságra intő liberális dogmáknak – a brüsszeli bürokraták és néhány nyugati államfő –, és akik nem akarják feladni néhány szép szólam kedvéért az európai kultúrát, annak keresztény gyökereit. Akiket nyugtalanít a hír, hogy Szaúd-Arábia 200 mecsetet építene a bevándorlóknak Németországban.”

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jobbik Oroszországért Mozgalom
2015. szeptember 16. 11:47
POnt az ilyen GErdáktól védik Európát az Eu vezetői, félelmetesen buta gondolkodása van a posztolónak, ráadásul, ahogy olvasom a kommenteket mindezt súlyos közpénzekért teszi! 200 ezer forint? Hány magyar embernek ez a havi fizetése, Gerdácska?
SigSauer
2015. szeptember 16. 11:46
Mikor lesz már bűncselekmény a "liberalizmus bűneinek tagadása" ?
kispufi
2015. szeptember 16. 10:32
összeurópai hideg polgárháború a maguk felvilágosultságába belecsontosodó újbigottak és a szimpla normalitás között. remélhetőleg utóbbi nyer, mert ha az első, abba mindenki belepusztul. bár ezek inkább látszanak a végvergődéseiknek, mintsem hadműveleteknek, de még búcsúzóul magukra és ránk gyújthatják a házat...
Lumax
2015. szeptember 16. 10:26
Talán annyi haszna lesz ennek a sáskajárásnak, hogy az un. 68-as söpredék eltűnik végre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!