Az értük küldött buszok elé feküdtek a migránsok

2015. szeptember 13. 16:34

Nem akartak ujjlenyomatot adni és regisztrálni a migránsok Röszkén, ezért azok elé a buszok elé feküdtek, amelyek a táborokba szállították volna őket.

2015. szeptember 13. 16:34

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2015. szeptember 14. 08:12
Ez is egy üléspont vagy fekvéspont. Lehet hazamenni, vagy vissza a kies Szerbiába.
MZ/X
2015. szeptember 14. 08:02
És mi újság a rendőri igazoltatás megtagadásával...?
august
2015. szeptember 14. 07:08
Furcsán hangzik ugyan, de soha nem hittem, hogy ezt az úgynevezett "európai értékrendet" ilyen rövid idő alatt lelehet bontani, és nevetségessé lehet tenni, veztőik által, a végletekig legyengített, a józan, és természetes önvédelmi rendszerétől megfosztott európát az ideológiailag elvakult és korlátolt gondolkodásmódjával. Európa az újratervezés folyamatát éli, mások terveznek és végrehajtanak, az események megállíthatatlanok. Egyetlen kérdés maradt, hogy a kedves európai polgár fogja befejezni e tervezést, vagy valaki más.
august
2015. szeptember 14. 06:56
Buszok elé feküdtek a menekültek --------- Ebből látszik, hogy minden egyes migráns tisztában van azzal, hogy az agyhalott európában a média a legnagyobb hatalom, nincs ember, erőszakszervezet amelyik ilyen esetben rátámadna a kedves migránsra. Itt ugyanis a látszat a lényeg, mit látnak, és láttatnak a balfasz európával. A maguk után hagyott szeméthegy bizonyíték a szörnyű állapotokra, a hatósági intézkedésnek való ellenszegülés, menekülés a kukoricásba, az életért, a gyűjtópontok és a regisztráció képei bizonyíték, hogy állatként bánnak a kedves migránssal, kaotikus tömeg a buszoknál vonatoknál bizonyíték a hatósági vegzálásra, ahol váratják, és visszatartják a kedves megfáradt és sietős menekülteket, akik hamar látni akarják a célorzágban a Willkommen transzparenseket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!