Volt jobbikosokat indít függetlenként a Jobbik ellen a tapolcai Fidesz

2015. augusztus 29. 10:43

Vasárnap két körzetben is időközi önkormányzati választást tartanak Tapolcán. A Jobbikot tartják a választás esélyesének, a Fidesz ebbe akar beleszólni azzal, hogy függetlenként indítja el jelöltjeit.

2015. augusztus 29. 10:43

Tapolca a Jobbik sikerének és a Fidesz kurdarainak egyik legszebb példája: a kórház leépítését követően a helyiek kiábrándultak a kormánypárttól, majd jobbikos polgármestert és később képviselőt választottak. Vasárnap két körzetben is időközi önkormányzati választást tartanak a Veszprém megyei városban, az Index összefoglalója szerint a Fidesz nagyon vissza szeretne vágni a Jobbiknak Rig Lajos megválasztásáért.

A kormánypárt nem vállalja logóját, jelöltjeit függetlenként indítja, ráadásul két olyan embert találtak, akik korábban a helyi Jobbikban politizáltak. A baloldalon az MSZP és a Fodor Gábor-féle liberálisok közösen indulnak. Az Index szerint az lenne a bombameglepetés, ha nem a Jobbik győzne a két körzetben.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2015. augusztus 30. 10:39
Az öregkori Orbán egyre jobban emlékeztet Antallra, nyomja a nagyívű szövegeket, közben pedig a "szakértők" kilopják alólunk az országot.
Mindjárt
2015. augusztus 30. 10:33
"a Fidesz ebbe akar beleszólni azzal, hogy függetlenként indítja el jelöltjeit" Átvették az mszp taktikáját a zsideszbolsik és lapítva szeretnék megverni a jobbikot. Ez sikerült a kommunista mszpnek. "Hivatalossá vált, hogy az MSZP nem állít saját jelöltet, hanem a függetlenként induló Kész Zoltánt támogatja a veszprémi időközi országgyűlési választáson – közölte az ellenzéki párt két helyi vezetője csütörtökön az MTI-vel." .... de nem hiszem, hogy sikerülne a kommunista fidesznek.
brekker
2015. augusztus 30. 10:18
Nincs mit csodálkozni. A fidesz egy-két ezer nagybirtokos érdekében végérvényesen padlóra teszi a vidéket, már úgy utálják őket, mint az mszp-t. A még reménykedő Turi-Kovács http://mno.hu/?block=mno_video_popup&param=media_id=133137 Sallainak van igaza http://mno.hu/?block=mno_video_popup&param=media_id=133558
Mindjárt
2015. augusztus 30. 05:23
Az anyázásra nincs szükség. Ez a "várúr" egy zsideszbolsi, egy undorító zsideszbolsi de akkor se tisztességes az anyját piszkolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!