Önkéntesnek állt Sólyom László, menedékkérőknek segített

2015. augusztus 11. 15:35

A Keleti pályaudvarnál és a II. János Pál pápa téren várakozó menedékkérőknél járt a Máltai Szeretetszolgálattal Sólyom László volt köztársasági elnök múlt hét csütörtökön. A szervezet közlése szerint Sólyom a menekült családok helyzetével ismerkedett.

2015. augusztus 11. 15:35

Facebookon tűnt fel egy fotó Sólyom Lászlóról, amin a volt köztársasági elnök kekszet ad a II. János Pál pápa téren várakozó gyerekeknek. Az Origo most megírta, hogy a fotó múlt hét csütörtökön készült, amikor Sólyom László a Magyar Máltai Szeretetszolgálat mozgó orvosi rendelőjét kísérte a Keleti pályaudvarnál és a II. János Pál pápa téren. A szervezet szerint Sólyom a két helyszínen „menekült családok helyzetével ismerkedett”.

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. augusztus 24. 09:32
Nagyon helyes, végre egy cselekedete Sólyomnak ami tetszik.Kár, hogy ilyen látványosra sikeredett..és nem érdek nélküli. Mádl Dalma vagy Lévai Anikó csendesebben szokott működni.
novakantal
2015. augusztus 13. 10:53
önfényezés az igaz, de legalább olyan közel ment hozzájuk, mint politikus itthon még ezelőtt nem tette.
MZ/X
2015. augusztus 12. 12:08
Haza és nemzetárulásból jeles...
Sulammit
2015. augusztus 12. 10:48
Most mi ezzel a probléma. Jól teszi. Tegye csak hasznossá magát. Az úttörő, - vagy a kisdobos? nem tudom, - ott segít ahol tud!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!