Nem őrjöngenek a II. János Pál pápa téri menekültek

2015. augusztus 06. 08:44

Az Index videója szerint a II. János Pál pápa téren állomásozó menekültek maguk után szedik a szemetet, a kutakban mossák a ruháikat, és még semmilyen konfliktusuk nem volt az ott lakókkal.

2015. augusztus 06. 08:44

Az Index videója szerint nem igazak azok az állítások, amiket Kocsis Máté józsefvárosi polgármester írt a II. János Pál pápa téren állomásozó menekültekről. A videóból kiderül, hogy a migránsok aktivisták segítségével maguk után szedik fel a szemetet, a kutakban mossák ki a ruháikat, és még semmilyen konfliktusuk nem volt a kerületben lakókkal.

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szuverén
2015. augusztus 07. 07:32
-"....videóból kiderül, hogy a migránsok aktivisták segítségével maguk után szedik fel a szemetet..." Önmagát cáfoló állítás. -Tehát; szemetelnek, rendetlenek. Mert, ha nem szemetelnének, nem volna mit összeszedni. Még az összeszedéshez is, aktivisták segítsége kell. -Egyébként olyan bizonyító erejű filmet készítek, amilyet akarok.
csuka
2015. augusztus 07. 07:24
"Arra a kérdésre, hogy európai hozzáállást tükröz-e az a kampány, amelynek alapján úgy tűnik, hogy Magyarország egyáltalán nem kér a menekültekből, Szijjártó Péter azt mondta, hogy Magyarország a múltban mindig befogadott politikai vagy vallási okok miatt üldözötteket, és a jövőben is így jár el, de "otthon erről nem beszélünk hangosan", mert az "veszélyezteti a fogadókészséget"." https://kuruc.info/r/2/146635/ "Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" /A mocskos, felcsúti bohóc/ CSAK A FIDESZ(DSZ) HAZAÁRULÓ MAFFIA !
Élan
2015. augusztus 06. 21:48
Ezek az aranyos nénik azt tudják pontosan, hogy miben is segítenek nekik? Vagy ez nem merül fel?
oskar
2015. augusztus 06. 19:00
Bizony, nem kell lenézni a keleti embereket! Egyébként ha sok magyar van a Szabadság Téren mert program van, akkor igen sok a szemét és nem a részvevők takarítanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!