Nem akarnak fizetni az ihatatlan csapvízért

2015. augusztus 19. 10:00

Hetek óta ihatatlan a csapvíz Barcson és környékén egy baktériumfertőzés miatt. A település vezetője azt szeretné, ha erre az időszakra nem kellene fizetni a vízért.

2015. augusztus 19. 10:00

Több mint 12 ezer ember maradt iható vezetékes ivóvíz nélkül hetekig Barcson és környékén egy baktériumfertőzés miatt. A legtöbb helyen mára helyre állt a szolgáltatás színvonala, de Barcs két településrészén még mindig lajtos kocsival hordják a vizet a lakosságnak. A barcsi polgármester azt szeretné, ha azokra a napokra, amíg nem volt normális minőségű ivóvíz, nem kellene fizetniük a lakosoknak.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2015. augusztus 21. 13:53
Ha egyszer ihatatlan és fertőzésveszély áll fent akkor ki az a bolond, aki fogyassza? Viszont, ha nem fogyasszál akkor miért kell fizetni? Nem értem a dolgot? Van erre hatóság aki leállíthatja a veszély forrását vagy esetleg még sem veszélyes csak nem akarnak fizetni érte?
exlibris
2015. augusztus 21. 13:43
Néma csönd és hallgatás. Talán kellemetlen a kérdés, ajnározott hólyaglakók? A cikk is lekeveredett a süllyesztőbe, no de tuti előkerül ez a téma máshol hamarosan!
exlibris
2015. augusztus 21. 10:55
Na rajta! Meséljetek pestiek! Írjátok be ide szépen, sorban, egymásutáni kommentekben, hogy melyik kerületben mennyit perkáltok a szolgáltatótoknak az ivóvíz m3-éért! Kíváncsian várom (szerintem mi, vidéki kevesek, várjuk) a lélegzetelállító köbméterárakat, amelyeket fizettek az elhasznált vízért! Hadd lássuk hát, mire föl nagy a pofa, s mire föl köpködtök vidékiekre, ahol a szolgáltató a legnagyobb kánikulai hetekben FOLYAMATOSAN, SZÜNET NÉLKÜL fertőzött "ivó"vizet eresztett a csapokon! Lesz itt nemsokára nagy meglepi, ha kiderülnek, hogy a védett vízfejben tenyésztett honpolgik számára mennyibe kerül egy köbméter víz ott, ahol ivóvízzel hűtik közpénzen még az utcákat, tereket, parkokat is, s ahol egyébként a legtöbb közösségi tartózkodási hely van, ahol ingyen ihatnak, szarhatnak, s akár még mosakodhatnak is, de igény szerint még gyereket is úsztathatnak, miközben a vidéki települések túlnyomó többségében lakóknak ezek közül egyetlenegy sem áll a rendelkezésére. Na, rajta, ki vele! Mennyi az annyi?
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 20. 11:42
Oriásplakátot!!!!!! A cigánykúrmány jobban teljesít!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!