Ne fütyüld ki a román himnuszt! – Felhívás a magyar-románra

2015. augusztus 20. 07:48

Arra kérik a magyar szurkolókat, hogy ne viselkedjenek úgy, mint a románok az első, bukaresti meccsen.

2015. augusztus 20. 07:48

A Kolozsváros.ro adott hírt a Magyar Lelátó Sportmagazin kezdeményezéséről, ami arról szól, hogy a magyar szurkolók – a románok 2014-es, bukaresti viselkedésétől eltérően – ne fütyüljék ki az ellenfél himnuszát. 

A felhívás szövege: „A Románia – Magyarország találkozón a hazai szurkolók a fair play szellemiségével teljesen ellentétes módon meggyalázták a magyar himnuszt. Mutassuk meg, hogy valóban különbek vagyunk náluk, biztassuk kilencven percet keresztül a mieinket, de ne kövessük el ugyanazt a szégyent, amelyet ők megtettek velünk! Ne fütyüljük ki a román himnuszt! Arra kérjük tisztelettel olvasóinkat, valamint a bennünket követő szervezeteket, klubokat, hogy a videó megosztásával támogassák a Magyar Lelátó kezdeményezését.”

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Higins79
2015. augusztus 21. 14:24
inkább ezt : :))) https://www.youtube.com/watch?v=gaFS0FUQ5Kk
56október
2015. augusztus 21. 13:55
Talán van már elég komment ahhoz, hogy egy kicsit összegezzünk. Jellemes (és normális) ember valóban nem lefelé, hanem felfelé lép tovább. Ám sajnos azoknak is igazuk van, akik azt mondják: a románok már csak azok maradnak, akik-amik. Azt meg kimondottan saját tapasztalatból mondhatom, hogy nem nagy kihívás különbnek lenni náluk. Szóval: marad a pálya. Ott nem csak elégtételt vehetünk, de elégtételt is kell vennünk.
Brigadéros
2015. augusztus 21. 12:50
Nagyon jó kezdeményezés! Ne akarjuk alulmúlni őket...úgyse lehetne...
brekker
2015. augusztus 21. 10:16
Egy újabb .com-os heccoldal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!