Illegális bevándorlás: a Jobbik az alaptörvény módosítását kezdeményezi

2015. augusztus 26. 13:44

A Jobbik csütörtökön benyújtja az alaptörvény módosítását annak érdekében, hogy a honvédséget jogi bizonytalanság nélkül mozgósítani lehessen a határok védelmére – jelentette be Vona Gábor pártelnök szerdán, aki szerint hazánknak válogatás nélkül kellene visszaküldenie az illegális bevándorlókat.

2015. augusztus 26. 13:44

A Jobbik csütörtökön benyújtja az alaptörvény módosítását annak érdekében, hogy a honvédséget jogi bizonytalanság nélkül mozgósítani lehessen a határok védelmére – jelentette be Vona Gábor pártelnök szerdán.

A Jobbik elnöke budapesti sajtótájékoztatóján fontosnak nevezte, hogy Magyarország egyértelművé tegye: nem engedi át az illegális bevándorlókat, válogatás nélkül visszafordítja őket.
 
Az ellenzéki politikus arra kérte Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy hívja össze a parlamenti frakcióvezetőket, szakpolitikusokat, és a pártok próbáljanak konszenzusra jutni a bevándorlást illetően.
 
Értékelése szerint – a balliberálisok kivételével – mindenki számára nyilvánvaló, hogy a jelenlegi helyzet államigazgatási, közbiztonsági, közegészségügyi katasztrófahelyzetté fajulhat.
 
Azt is jelezte, hogy érdemi megoldási javaslat esetén a jobbikos képviselők rendelkezésre állnak a kétharmados többség biztosításához.    
 
Látszattevékenységben ugyanakkor nem vesznek részt – fogalmazott. Azt mondta, hogy nem díszszázadokra van szükség a határon, hanem olyan katonákra, akiknek megvannak az eszközeik, felhatalmazásuk, hogy visszafordítsák a bevándorlókat. Az eszközöket firtató kérdésre leszögezte, hogy nem emberélet kioltására alkalmas felszerelésre gondolt, hanem például könnygázra, vízágyúra.
 
A bevándorlási hullámnak nem a végén, hanem az elején vagyunk, az a jelek szerint erősödik, durvábbá válik – vélekedett Vona Gábor, aki azt is felvetette, hogy érdemi változás nélkül Magyarország célországgá válik.
 
A jobbikos politikus azt is mondta, hogy nem szabad várni az összeurópai megoldásra, mert az csak későn születhet meg, és az eddigi tapasztalatok alapján alkalmatlan lesz a helyzet rendezésére. Hozzátette: a rendkívüli helyzet miatt Magyarországnak megvan az erkölcsi alapja arra, hogy túllépjen a nemzetközi kötelezettségeken. 
 
Magyarország – a történelemben nem először – Európa védőbástyája, ezért a Jobbik felvállalná a vitát Brüsszellel – hangoztatta a pártelnök.
 
Szerinte le kell számolni azzal, hogy pártok vagy a sajtó humanitárius problémának állítja be a helyzetet. 
 
A bevándorlásnak vannak ilyen aspektusai – folytatta –, de a magyar emberek jelenlegi és jövőbeli humanitárius helyzetét is figyelembe kell venni.
 
Vona Gábor azt is közölte, hogy délután Röszkére megy tájékozódni a helyzetről, jövő szerdán pedig tüntetést szerveznek a településre.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
katus
2015. augusztus 28. 23:57
Vona7: A gumilövedék és a könnygáz megállítja a migránsokat https://www.youtube.com/watch?t=246&v=J_6Yfp8lvs0
Gombóc XVI. Artúr
2015. augusztus 28. 23:48
"Nem érdekelnek az oroszországi belső leszámolások." Akkor sem, ha példaképed, Putyin cár elvtárs, a "példás vezető" vezényli őket? Amúgy a gugli a te barátod is. Csak ezt a két neved írd be, hogy Litvinyenko és Politovszkaja. Aztán olvass...
korona
2015. augusztus 26. 21:34
(bemásoltírás)---------------------------------------------------------------- SOROS GYÖRGY MOLOCH FŐPAPJA Soros György a menekültáradat egyik főszereplője augusztus 26, 2015 A dúsgazdag befektető, politikai kalandor, nem utolsó sorban zsidó származásából adódóan, magát felsőbbrendűnek képzelő köztörvényes gazember a róla elnevezett alapítványon keresztül támogatja az európai térségbe igyekvő téridegenek pokoli invázióját. A nemzetközi zsidóság – és azon belül Soros György nevével összefüggésbe hozható – Migration Aid-ként hírhedt, felforgatásra szakosodott, szabadkőműves ernyőszervezet már több ingatlant birtokol a fővárosban, ahol állomáshelyet biztosít a hazánkra zúduló parazitáknak. Étellel-itallal és pénzzel látják el azokat, akik potenciális veszélyforrást jelentenek az összmagyarság számára. Internetes tájékoztatásukban az áll, hogy a rendelkezésre álló anyagi forrásokat a magyaroktól kapják, de megtanulhattuk már, hogy egy szavukat sem lehet elhi Soros és cinkosai olyan csapást zúdítanak a fehér térségre, ami megpecsételheti fajunk sorsát. A Novus Ordum Seclorum vakolói a liberalizmus álarca mögé rejtőzve engedik szabadjára féktelen gyűlöletüket a fehér faj ellen. El akarják pusztítani rasszunkat, biológiailag félre akarják állítani az európai nemzeteket, hogy értéktelen ember-masszát hozzanak létre és a hatágú csillag uralma teljesedjen ki földjeinken. Shylock mindenek felett álló szelleme, a démoni förtelem, rémálmaink groteszk figurája, az örök zsidó. Nemzeteink testét átfogja az a szélsőséges gyűlölet, amit képviselnek köreik, testvért testvér ellen fordítanak, vámszedői a halálnak. Feláldozzák a népeket, térdig gázolnak a vérben, hogy Molochnak szerezzenek dicsőséget. A sivatag veszett démonának, aki elevenen falja fel népeinket. Soros megszállottja Molochnak, minden lépésével szolgálja jó patkányhoz híven. Hatalmát hozzá köti. Soros valósággal uszítja a selejt-népeket szülőföldjük elhagyására, nyíltan pénzeli azt az inváziót, amely néhány hét múlva elképzelhetetlenül fel fog erősödni. A vakolók gőzerővel dolgoznak az európai népek kiirtásán, talpnyaló médiájuk minden nap attól hangos, hogy segítsük a szerencsétlen menekülteket. Toleranciára kérnek bennünket a migránsok irányába, pedig tudjuk nagyon jó, hogy a tolerancia egyenlő az öngyilkossággal. A vész közeledik, nem tudni mikor szabadul el a pokol. A fehér nemzetek legjobbjaira hárul majd a feladat, hogy ellenszegüljenek a sátáni inváziónak, hogy vállt a vállnak vetve megmentsék az életterüket. Európa népeinek összefogása meghiúsíthatja Moloch-patkányainak tervét. A migránsok vissza lesznek telepítve a hazájukba egytől-egyig, Soros beteg lelkét pedig végre elnyeli a pokol. A zsidó felforgató visszatér a teremtőjéhez, a sátánhoz. Balassa Viktor
kjkj945
2015. augusztus 26. 17:31
Túl sok a magyar katona.(30 e) Van e mindnek kotona? És ha mind odamegy a migrének visszafordíthatók lesznek? Ha a gyoda nem állítja meg őket, megtalálják a kerülő utat. kikerülik a honvédséget. Az alaptörvénybe azt is bevenni, hogy minden magyar azonnal behívható a migrének ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!