Orbán: Eddig a válságkezelés volt a feladatunk

2015. július 05. 14:43

Az előző kormányzati ciklus fő feladata az volt, hogy ne jussunk a görögök sorsára – mondta Orbán Viktor, majd bejelentette: Érd 40 milliárdot kap fejlesztésre.

2015. július 05. 14:43

Az előző kormányzati ciklus fő feladata az volt, hogy ne jussunk a görögök sorsára, és az volt a kérdés, hogy ezen felül még mire futja – mondta Orbán Viktor, hozzátéve: most új korszak kezdődött. A miniszterelnök azon a sajtótájékoztatón beszélt erről, amelyen bejelentette, Érd öt év alatt 40 milliárd forintot kap fejlesztési célokra a Modern városok program keretében, és egy ipari parkot is létesítenek.

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ppix
2015. július 05. 22:22
Várjunk csak, melyik válságra gondolhatot? A MET-ben elsíbolt tizmilliárdokra? Vagy a fideszbrókerek által eltüntetett 150-200 milliárdra? Vagy az kurva nagy válság közepette az EU-tól ajándékba kapott a GDP 3%-át elérő támogatásra, amiből lehetett sokat lopni és kb. csak ennek köszönhető hogy nem zuhant meg az ország? Kibaszott nehéz élete volt az elmúlt években a főninek, csoda, hogy kiengedték Grazból...
Heineken bojkott
2015. július 05. 20:57
Hótanya "Meg kellett állapítanom, hogy továbbra is utálom azt a helyet: tele van cigánnyal " Akkor miért nyalsz be a meleg szarig a cigány orbánnak??????????????
Heineken bojkott
2015. július 05. 20:54
Magyar olimpia? Köszönjük, NEM! [Hozzászóló kiszűrése] 2015. július 5. 15:29 @Hótanya "Aki nincs velünk, az ellenünk!" Te primitív fideszkomcsi. :( Ezek a zsideszbérencek még a komcsiknál is rosszabbak rákosi legalább a gzdagabbaktól vett el - az is aljas dolog volt, mert dolgos parasztemberektől vett el termést - de orbán kifejezettem szélsőséges munkás és havi 100ezres álkalmazott-ellenes
Heineken bojkott
2015. július 05. 20:47
Quet Te honnan tudod hogy foton anyja Görge Ági? ismered őket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!